Τον ενθουσιασμό του για τις γεύσεις που δοκίμασε στο Διδυμότειχο, στη «Γιορτή των Γεύσεων» και του ελληνικού κεφτέ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο αγαπημένος μάγειρας Ηλίας Μαμαλάκης.
«Συνήθως οι τοπικές γιορτές φαγητού έχουν ως αντικείμενο ένα προϊόν όπως το τυρί η σαρδέλα, κάποιο αλλαντικό κλπ. Στο Διδυμότειχο κάναν ένα βήμα μπροστά, έκαναν γιορτή του κεφτέ. Γραπωθήκαν από μια πολύ παλιά ιστορία αληθινή και έκαναν γιορτή του κεφτέ. Η συμμετοχή μεγάλη. Προβλέπω του χρόνου όχι γιορτή, αλλά φεστιβάλ. Μεταξύ άλλων δοκίμασα λάχανο τουρσί σε ψιλοκομμένη σαλάτα και τρελάθηκα, ήταν υπέροχη. Πήρα μαζί μου και σημειώσεις να φτιάχνω λάχανο τουρσί σπίτι!».
Κ.Η.