Ο Δήμος Σαμοθράκης προειδοποιεί για κακόβουλη αλίευση στοιχείων λογαριασμών

Νέα περιστατικά απάτης προέκυψαν από επιτήδειους που επιχείρησαν να εξαπατήσουν πολίτες – ιδιώτες και επιχειρηματίες – προμηθευτές, για να αλιεύσουν χρήματα, χρησιμοποιώντας το όνομα του Δήμου Σαμοθράκης.

Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο προέκυψε και την Τρίτη , αυτή τη φορά , με απατεώνα(ες) που συστήθηκε ως υπάλληλος – ταμίας του δήμου Σουφλίου

Η ανακοίνωση του Δήμου Σαμοθράκης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΑΛΙΕΥΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

Κατόπιν ενημέρωσης μας για προσπάθεια κακόβουλης αλίευσης στοιχείων τραπεζικών λογαριασμών, ενημερώνουμε τους συνεργάτες μας προμηθευτές, ότι ο Δήμος δεν θα σας ζητήσει ποτέ αριθμό τραπεζικού λογαριασμού με αποστολή link.

Η παροχή στοιχείων του λογαριασμού σας προς τον Δήμο  αφορά μονάχα στο ΙΒΑΝ και αυτή θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά στους υπαλλήλους του Δήμου που συνεργάζεστε και γνωρίζετε.

 

Σουφλί: Προσοχή, απάτη!

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Δήμος Σουφλίου ενημερώνει τους δημότες :
️ΑΠΑΤΗ ️
ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ Ή ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
Εντωμεταξύ, ανάλογες καταγγελίες έχουν γίνει σήμερα και για παρόμοιες απόπειρες απάτης και σε άλλες περιοχές του Έβρου.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο