Ο Χρήστος Γκουγκουλάκης νέος Πρόεδρος στο Πολυκοινωνικό  

Στη θέση της Αλ. Ποιραζίδου – Σφοδρή κριτική Γκότση προς την απερχόμενη πρόεδρο, αλλά και τον ίδιο τον Δήμαρχο 

Της Κικής Ηπειρώτου  

Τον Χρήστο Γκουγκουλάκη, μέχρι πρότινος αναπληρωτή διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε ως νέο Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, αντικαθιστώντας έτσι την Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου.
Το θέμα απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της Δευτέρας. Όπως υπογράμμισε ο τέως Αντιδήμαρχος Φερών και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πόλη και Πολίτες» Νίκος Γκότσης,  απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο, «αργήσατε πολύ να παύσετε την κυρία Ποϊραζίδου, που ξέρω ότι σας έφερε σε πολύ δύσκολη θέση… Δεν είστε, όμως, άμοιρος ευθυνών». 
Ο κ. Γκότσης έκανε λόγο για σωρεία προβλημάτων που δημιούργησε η κα Ποιραζίδου όλο αυτό το διάστημα, τόσο με μετακινήσεις προσωπικού,  προκαλώντας τεράστια αναταραχή, όσο και με προσλήψεις συγγενών της στο Πολυκοινωνικό, όπως είπε. Αναφέρθηκε ακόμη στο θέμα του ΚΔΑΠ Φερών, και στην τεράστια αναστάτωση που προκάλεσαν οι σχετικές αποφάσεις, αλλά και στο γεγονός ότι αυτοδιοικητικοί «συρθήκαμε στα δικαστήρια», και σε αυτή την περίπτωση, αλλά και στην άλλη, με τα περίφημα ακτινίδια, στην οποία υπήρξε απόλυτη δικαίωση των πρώην προέδρων της δομής, αλλά και μίας υπαλλήλου.
Ο κ. Γκότσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις ελλείψεις σε τρόφιμα και καύσιμα που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η δομή, με ένα «ρεζιλίκι απίστευτο, να μαζεύονται αρτοποιοί στους παιδικούς σταθμούς στην Αλεξανδρούπολη και στις Φέρες να ζητούν με σημείωμα από τους γονείς να φέρουν τρόφιμα, ενώ οι σιτιζόμενοι δεν έπαιρναν ψωμί επί μέρες». Τέλος, ο κ. Γκότσης σημείωσε πως ο Δήμαρχος δεν εξιλεώνεται με την απόφασή του αυτή, καθώς πρόσφερε στην κα Ποϊραζίδου πολιτική κάλυψη για όλα. 
Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Καρυπίδης καυτηρίασε το γεγονός ότι ενώ οι δημότες ψήφισαν και εξέλεξαν μία σειρά από συμβούλους από την παράταξη Ζαμπούκη, εκείνος έδωσε την προεδρία του Πολυκοινωνικού σε μέλος της παράταξης, το οποίο δεν κατάφερε καν να εκλεγεί. «Δυστυχώς, δεν υπήρχε ούτε ένα λεπτό ηρεμίας, όχι μόνο στο διοικητικό προσωπικό, αλλά και στους εργαζόμενους, και συνεπακόλουθα σε όλους τους συμπολίτες μου», είπε κ . Καρυπίδης, ο οποίος μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον κ. Γκουγκουλάκη, τον οποίο χαρακτήρισε ως δάσκαλο και μέντορά του, με ήθος, αξιοπρέπεια, εντιμότητα και οργάνωση.  

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο