Ο χορογράφος της Μαρίνας Σάττι από την Κομοτηνή, που έχει συνεργαστεί με Μαντόνα και Ροζαλία!

Ο Mecnun Giasarar θα χορογραφήσει την ελληνική συμμετοχή στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision
Στην ομάδα της ερμηνεύτριας χορευτές και από Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη

Την ομάδα της αλλά και τον πασίγνωστο χορογράφο του τραγουδιού με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, παρουσίασε η Μαρίνα Σάττι.
Η Μαρίνα Σάττι σε ζωντανή σύνδεση από το μέγαρο της ΕΡΤ με την εκπομπή Στούντιο 4, παρουσίασε την ομάδα της, τους χορευτές αλλά και τον πασίγνωστο χορογράφο Mecnun Giasar με τον οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρόβες για το τραγούδι της Eurovision. Ο Mecnun Giasarar, έχει συνεργαστεί με τεράστια ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου όπως η Μαντόνα, η Ροζαλία αλλά και με την περσινή νικήτρια του διαγωνισμού τη Λορίν.
Συγκεκριμένα ο Mecnun Giasarar υπήρξε χορογράφος της Μαντόνα κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της «Celebration Tour» αλλά και της Λορίν που αναδείχθηκε νικήτρια στον περσινό 67ο διαγωνισμό της Eurovision. Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή, ο ίδιος έχει ρίζες από την Ελλάδα, έχει ελληνικό διαβατήριο όπως λέει και δηλώνει πολύ ενθουσιασμένος.
«Ο χορογράφος είναι ο καλύτερος του κόσμου, είμαι πολύ χαρούμενη που θα δουλέψουμε μαζί και είναι από την Κομοτηνή, τα παιδιά όλα είναι από την Ξάνθη και την Αλεξανδρούπολη, έχουν ελληνικά διαβατήρια, μεγάλωσαν εδώ. Εγώ τον έβλεπα στο Instagram και όλες τις δουλειές που έκανε στο Youtube κλπ, και στα videoclip του, έχει συνεργαστεί με πάρα πολύ κόσμο. Όταν με ρωτούσαν με ποιον θα ήθελα να συνεργαστώ το είπα και έγινε. Μου είπε ότι οι γονείς του μεγάλωσαν στην Κομοτηνή, ερχόταν συνέχεια…», ανέφερε εμφανώς ενθουσιασμένη η Μαρίνα Σάττι.

Με τον χορογράφο της Rosalia και της Madonna στη Eurovision
Ο διεθνούς φήμης Γερμανός χορογράφος με καταγωγή από την Κομοτηνή, Metznoun Mecnun Giasar είναι γνωστός ως Majnoon.
Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχει χορογραφήσει ο Majnoon είναι η Madonna, οι BTS και η Loreen, ενώ σημαντικότερη συνεργασία του είναι αυτή με τη Rosalia, μαζί με την οποία δημιούργησαν τις viral χορογραφίες του πρωτοποριακού Motomami tour, ενώ έχει βραβευτεί και με Grammy για τη δουλειά του αυτή.
Εκτός από χορογράφος, ο Majnoon δηλώνει μουσικός, παραγωγός, σκηνοθέτης, μέντορας και fashion icon. Ο Mecnun Giasar είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, οι γονείς του κατάγονται από την Κομοτηνή, ενώ ο ίδιος μέσα από τα social media του προσδιορίζει τον εαυτό του ως οθωμανικής/παλαιοτουρκικής καταγωγής.

Πότε θα παρουσιαστεί το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι
Η Μαρίνα Σάττι πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας τον ερχόμενο Μάιο, στις 7, 9 και 11 του μήνα.
Σε μια έκτακτη βραδινή εκπομπή, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στην ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, θα γίνει η παρουσίαση του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του