Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στίβου από την 16χρονη Εβρίτισσα Νικολέτα Αντωνιάδη (+ βίντεο)

Μεγάλη εμφάνιση που συνοδεύτηκε με νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 60μ. με εμπόδια στην κατηγορία Κ18 σημείωσε η 16χρονη Νικολέτα Αντωνιάδη στην ημερίδα κλειστού στίβου της Θεσσαλονίκης.

Η αθλήτρια του Θανάση Τσιτσιμάκα των Μυρμιδόνων Διδυμοτείχου, τερμάτισε με χρόνο 8.52 και βελτίωσε το 8.60 της Πασχαλινάς Παπαδούλου. Η Αντωνιάδη έδειξε τις ικανότητες της από το καλοκαίρι όταν διένυσε τα 100 μ. εμπ. σε 13.67 και πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ Κ18. Το ρεκόρ της Αντωνιάδη ήταν το πρώτο εντός σταδίου για το 2022 στον στίβο στην χώρα μας και έρχεται να επιβεβαιώσει τοι σπουδαίο της ταλέντο. Ας μην ξεχνάμε ότι σημείωσε επιτυχίες αν και μικρότερη ηλικιακά για την συγκεκριμένη κατηγορία.

Μάλιστα με το 8.52 η Αντωνιάδη ανέβηκε στο Νο 2 στον κόσμο για φέτος στην κατηγορία Κ 18 μ τη Ρωσίδα Ρατόγιεβα να είναι η μόνη που έχει τρέξει ταχύτερα.

Σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ Ορεστιάδα , η Νικολέτα  δήλωσε ότι προετοιμάζεται με αφοσίωση για την επόμενη ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην ίδια περιοχή και θα περιλαμβάνει αγώνες επιλογής για την Βαλκανιαδα στίβου που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Σερβία στις 12 Φεβρουαρίου 2022.

Αν και οι συνθήκες όπως δηλώνει δεν ήταν οι ιδανικές για να φέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα εντούτοις προπονείται εντατικά για να φέρει μια καλή διάκριση στους πανελλήνιους αγώνες που θα  διεξαχθούν στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 28 Φεβρουαρίου όπου σύμφωνα με τον προπονητή της Αθανάσιο Τσιτσιμάκα ευελπιστεί να πάρει μια 2η η 3η σειρά.

Γ.Π.

Δείτε την κούρσα της:

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο