Νέο ΔΣ εκλέγει ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης

Επικεφαλής του ενιαίου ψηφοδελτίου ο νυν Αντιπρόεδρος Βασίλης Κασαπίδης – Κατά 50% ανανεωμένη η λίστα των υποψηφίων – Δείτε όλα, τα ονόματα

Της Κικής Ηπειρώτου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγει την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Μαρτίου ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης. Επικεφαλής στο ενιαίο ψηφοδέλτιο, το οποίο είναι ανανεωμένο κατά 50%, θα είναι ο νυν Αντιπρόεδρος Βασίλης Κασαπίδης, (ο οποίος επίσης χρειάζεται σταυρό), ενώ η ψηφοφορία θα είναι υβριδική, δηλαδή θα μπορεί το κάθε μέλος  να ψηφίσει είτε δια ζώσης, είτε ηλεκτρονικά.

Από τους 18 υποψήφιους του Εμπορικού Συλλόγου, οι 9 είναι ήδη μέλη στο ΔΣ, ενώ οι άλλοι 9 συμμετέχουν για πρώτη φορά. Συνολικά, το ΔΣ του Συλλόγου απαρτίζεται από 15 μέλη και η θητεία του είναι τριετής. Στις προηγούμενες εκλογές, είχαν ψηφίσει περίπου 450 επαγγελματίες, με την εκτίμηση, αλλά και την ευχή του υποψήφιου προέδρου Βασίλη Κασαπίδη ότι και αυτή τη φορά η συμμετοχή θα είναι πολύ ικανοποιητική. Εξάλλου, όπως επισημαίνει, η περίοδος που διανύουμε είναι κρίσιμη και η συμμετοχή όλων, ώστε να εκπροσωπηθούν στο νέο ΔΣ είναι πολύ σημαντική.

Σε ό,τι αφορά την τριετία που προηγήθηκε, ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, κυρίως κατά τα δύο τελευταία χρόνια με την πανδημία. «Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε δυνατότητα για δια ζώσης συνεδριάσεις, ήμαστε όλοι συντονισμένοι και ασκούσαμε σχεδόν επί καθημερινής βάσης πιέσεις προς τα συναρμόδια υπουργεία και τις αρμόδιες αρχές για την στήριξη των επιχειρήσεων. Με την εμπειρία που έχω και προσωπικά, ως ενεργό μέλος στο ΔΣ, αλλά και με τον αέρα και την όρεξη των νεότερων, πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος συνδυασμός, ώστε να αντιμετωπίσουμε την επόμενη τριετία, κατά την οποία, πιστεύω ότι θα χρειαστεί να επιδείξουμε πυγμή και να ασκήσουμε πιέσεις για τις διεκδικήσεις μας».

Η διαδικασία των εκλογών

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης δίνει τη δυνατότητα στα μέλη που είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του να ψηφίσουν είτε με τη φυσική τους παρουσία, είτε μέσω email.

Στην πρώτη περίπτωση, δηλαδή στην ψήφο δια ζώσης, τα μέλη θα μπορούν να προσέρχονται στον 4ο όροφο του Επιμελητηρίου Έβρου, στα γραφεία του Συλλόγου, όπου οι κάλπες ανοίγουν την Τρίτη 22/3 στις 13.30 (θα έχει προηγηθεί στον ίδιο χώρο η γενική συνέλευση εκλογών) και θα μείνουν ανοικτές ως τις 22.00. Ακολούθως, την Τετάρτη 23/3 θα μπορούν να προσέρχονται για να ψηφίζουν από τις 8.00 το πρωί ως τις 19.00 το απόγευμα.

Σε ό,τι αφορά την ηλεκτρονική ψήφο, όποια μέλη έχουν καταχωρημένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την Τρίτη 22/3, στις 13.30 ακριβώς, θα τους αποσταλεί ένα προσωποποιημένο link, στο οποίο, ανοίγοντάς το, θα μπορούν να ψηφίσουν, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, μέχρι τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τον κ. Κασαπίδη, η εταιρεία που έχει αναλάβει την οργάνωση και διεκπεραίωση των εκλογών διασφαλίζει απόλυτα τη διαφάνεια της διαδικασίας, καθώς, όποιος ψηφίζει είτε δια ζώσης είτε ηλεκτρονικά, διαγράφεται αυτομάτως από τη λίστα των ψηφοφόρων, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ψηφίσει δεύτερη φορά.

Οι υποψήφιοι με το «Ενωμένο Εμπόριο»
 1. Αλατζιάς Χρήστος του Κυριάκου
 2. Αραμπατζάκη Χρυσή του Πασχάλη
 3. Γεωργιάδης Νικόλαος του Ηλία
 4. Γιαγλής Αντώνιος του Ιωάννη
 5. Γιάκατης Θεόδωρος του Ελευθερίου
 6. Καραγκιαβούρης Σταύρος του Κωνσταντίνου
 7. Κασαπίδης Βασίλειος του Απόστολου
 8. Κεκές Ιωάννης του Χρήστου
 9. Κόκκινος Κυριάκος του Μαυρουδή
 10. Κουρμπανιάν Βίβιαν (Βαρτάν) του Σουκιά
 11. Κουρτίδης Γεώργιος του Μιχαήλ
 12. Μανουηλίδης Ευάγγελος του Θεολόγου
 13. Νικολαϊδης Μιχαήλ του Πολυχρόνη
 14. Ξανθίδης Αλέξανδρος του Αναστασίου
 15. Ουσταμπασίδης Παναγιώτης του Σπύρου
 16. Παπαϊωάννου Παναγιώτης (Πάνος) του Ιωάννη
 17. Τραζέρας Βασίλειος του Κωνσταντίνου
 18. Τσολακίδης Κυριάκος του Κωνσταντίνου

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο