Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΗΑΤΤΑ, επανεκλέχθηκε η Εβρίτισσα Λίτσα Καραμπατζάκη

Το σημαντικό έργο του ΗΑΤΤΑ, δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν τα Μέλη του Προεδρείου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Ελλάδας, μετά τη συγκρότησή του σε σώμα κατά την πρώτη συνεδρίαση των εκλεγέντων, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020.
Στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του ΗΑΤΤΑ συμμετέχουν νέοι, δραστήριοι και καταξιωμένοι επαγγελματίες, στηρίζοντας τις προσπάθειες ανανέωσης και δυναμικής του Συνδέσμου. Ανάμεσά τους και η Εβρίτισσα Ευαγγελία Καραμπατζάκη, διευθύντρια του ΛΕΩΝ  Tours, η οποία και επανεκλέχθηκε στη διοίκηση του κλάδου.
Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά την πρώτη συνεδρίασή τους, εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συμβάλλουν, ενωμένοι, με όλες τους τις δυνάμεις στην ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό και την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.
Σημειώνεται ότι στις πρόσφατες εκλογές εξελέγησαν και οι αντιπρόσωποι του Συνδέσμου στην Ομοσπονδία FED HATTA (Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων) στην οποία Πρόεδρος εξακολουθεί να είναι ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, Γενικός Γραμματέας ο κ. Γιώργος Μαρούτσος και Αντιπρόεδρος ο κ. Στάθης Σκρέτας.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ έχει εξής:
Πρόεδρος: Νίκος Κελαϊδίτης, World of Passepartout Holiday Solutions
Αντιπρόεδροι: Λάμπρου Άγγελος, Manessis Travel, Μάρκος Σπυρομήλιος, Siva Travel, Μάριος Καμμένος, Four Ways Travel
Γεν. Γραμματέας: Αριστείδης Τσαλδάρης, Horizon Travel
Ταμίας: Μιχάλης Μινόπουλος, I.Q. Holidays
Γεν. Έφορος: Χρήστος Παναγιωτόπουλος, La Greca Travel
Μέλη: Κώστας Ανθόπουλος, Pyramis Travel, Ζώης Βλάχος, A.V. Tours, Ευαγγελία Καραμπατζάκη, Leon Travel – Αλεξανδρούπολη, Βασίλης Κοντός, Value Plus Travel – Κέρκυρα, Βασιλική Σκάγια, Day Rise Holidays – Θεσσαλονίκη, Ευστάθιος Σκρέτας, Es Tours, Βασίλης Τριγκιλίδας, Trigilidas Travel – Καλαμάτα, Τσιλίδης Λύσανδρος, Emphasis On Travel.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο