Νέοι βανδαλισμοί στο Κηποθέατρο του Πάρκου Προσκόπων

Εικόνες καταστροφής για ακόμη μία φορά στα παρασκήνια του θεάτρου

«Λαμβάνουμε τα μέτρα μας», αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας Ηλίας Δαστερίδης, μετά από αντίστοιχα περιστατικά και σε άλλα πάρκα

 

Εικόνες καταστροφής κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός για ακόμη μία φορά στο Κηποθέατρο του Πάρκου των Προσκόπων στην Αλεξανδρούπολη. Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο παρασκήνια, με σπασμένους καθρέφτες και πόρτες, πεταμένα μπουκάλια και σκουπίδια κάθε λογής, σε ένα «έργο» που κάθε λίγος μήνες, δυστυχώς, επαναλαμβάνεται.

Δεν είναι η πρώτη φορά, και μάλλον δεν θα είναι η τελευταία, που το Κηποθέατρο πέφτει θύμα βανδαλισμών. Και μπορεί το Πάρκο των Προσκόπων να έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα ριζικής ανάπλασης, που περιλαμβάνει και την προμήθεια και εγκατάσταση ενός νέου θεάτρου, ωστόσο οι τακτικές αυτές προκαλούν προβληματισμό και σίγουρα δεν αποτελούν καλό οιωνό και για την καινούρια υποδομή, όποτε κι αν αυτή λειτουργήσει. Πάντως, αν το καλοκαίρι χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί και πάλι το παρόν Κηποθέατρο, τότε σίγουρα θα πρέπει να δαπανηθούν χρήματα για να αποκατασταθούν όλες αυτές οι ζημιές.

Σύμφωνα πάντως με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου Ηλία Δαστερίδη, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν καταγγελίες για ομάδα ατόμων που προκαλούν διαρκώς ζημιές σε δημόσιους χώρους και πάρκα, όπως το Πάρκο Αλτιναλμάζη και την παιδική χαρά στην Αγγέλου Ποιμενίδη. «Λαμβάνουμε τα μέτρα μας, προκειμένου να προστατεύσουμε τη δημόσια περιουσία από κάποιους που επιμένουν να προκαλούν προβλήματα στην πόλη μας», σημείωσε ο ίδιος, εκφράζοντας τον προβληματισμό και τη λύπη του για τους δράστες.

Κ.Η.

Δεν είναι η πρώτη φορά, και μάλλον δεν θα είναι η τελευταία, που το Κηποθέατρο πέφτει θύμα βανδαλισμών

Φθορές και πάλι στα παρασκήνια του θεάτρου

 

 

 

 

 

 

 

 

Η βρύση ανοιχτή και οι καθρέπτες σπασμένοι…

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο