Νέα ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη

Με εισηγητές τους κκ Θεοχαρόπουλο και Χατζηγιαννάκη – Θα ακολουθήσει διάλογος για τοπικά ζητήματα που αφορούν την περιοχή  

Με πρωτοβουλία της Ν.Ε. Έβρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την Κυριακή 27/11/2022, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη, στο πάρκο Αλτιναλμάζη, ΗΜΕΡΙΔΑ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με εισηγητές:
1. Θανάσης Θεοχαρόπουλος (Πρώην Υπουργός Τουρισμού, Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ)
2. Μίλτος Χατζηγιαννάκης (Βουλευτής Εύβοιας, Αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών)
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι 6 Εθνικές Προτεραιότητες-κυβερνητικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον γενικό τίτλο «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ», όπως αυτές έχουν διατυπωθεί στη ΔΕΘ 2022 από τον Πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.
Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκτός από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων, παραγωγικών φορέων, φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων της κοινωνίας.
Θα ακολουθήσει συζήτηση-διάλογος, όπου θα αναλυθούν και τα ιδιαίτερα τοπικά ζητήματα που αφορούν την περιοχή της Αλεξανδρούπολης, όπως η ανεργία, το δημογραφικό, οι επιπτώσεις της ακρίβειας στην αγορά, στους ελεύθερους επαγγελματίες, στα νοικοκυριά, οι πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την ιδιωτικοποίηση ή μη του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης κλπ.
Σκοπός της ΗΜΕΡΙΔΑΣ είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο