Νέα επιχείρηση καθαριότητας κοντά στο ρέμα Μαΐστρου

Πρόκειται για ένα από τα πιο προβληματικά σημεία πέριξ της Αλεξανδρούπολης

Στον εντατικό καθαρισμό για πολλοστή φορά της απαράδεκτης και ρυπογόνου κατάστασης που δημιουργούν ασυνείδητοι στην περιοχή του Αγίου Παϊσίου στο ρέμα της Μαΐστρου, προέβη η υπηρεσία καθαριότητας. Πρόκειται για ένα από τα πιο προβληματικά σημεία πέριξ της Αλεξανδρούπολης, που ορισμένοι αρέσκονται να χρησιμοποιούν ως χωματερή.
Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ναϊτίδης έγραψε μετά τη νέα επιχείρηση του Δήμου στο σημείο:
“Οι εργασίες αυτές και το κόστος που επιφέρουν σε εργατοώρες, φθορές οχημάτων, καύσιμα και διάφορα άλλα οργανωτικά και τεχνικά ζητήματα στοιχίζουν σε όλους τους δημότες και προκαλούν καθυστερήσεις και μεγάλα προβλήματα σε άλλες προγραμματισμένες εργασίες του δήμου μας.
Με απλά λόγια ξοδεύονται και σπαταλούνται απαραίτητοι και πολύτιμοι πόροι και χρήματα που θα λείψουν από το κοινωνικό σύνολο!
Παράλληλα γίνεται μια προσπάθεια αποκατάστασης και διαμόρφωσης του χώρου ώστε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερα την εδώ και πολλά χρόνια επιβαρυμένη κατάσταση του συγκεκριμένου σημείου.
Για να το πετύχουμε όμως αυτό, εκτός από φωτογραφίες και ευχολόγια, θα πρέπει ο καθένας από εμάς να συμβάλει πραγματικά με υπεύθυνη στάση και συμπεριφορά ώστε να είναι η τελευταία φορά που συμβαίνουν όλα αυτά”.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο