Νέα απώλεια… “Εφυγε” από τη ζωή ο Χρήστος Κατσαντούρας

Νέα μεγάλη απώλεια για την κοινωνία της Αλεξανδρούπολης. Πριν λίγο μάθαμε ότι “έφυγε” από τη ζωή ο ιδιαίτερα αγαπητός συμπολίτης μας, Χρήστος Κατσαντούρας.

Οικονομολόγος, με σημαντική παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης αλλά και σε άλλα θεσμικά όργανα όπως το Οικονομικό Επιμελητήριο παραρτ. Θράκης κέρδισε το σεβασμό για την ενεργή του στάση και προσφορά στον τόπο.

Τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα στις 17.30 στην Καβησο Φερών.

Σε μήνυμά του ο συνάδελφός του οικονομολόγος Μενέλαος Μαλτέζος γράφει για τον Χρ. Κατσαντούρα: 

Όσο και αν μας ήταν γνωστά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες ο αγαπημένος μας φίλος και συνάδελφος οικονομολόγος Χρήστος Κατσαντουρας, δυστυχώς τόσο Αναπάντεχη ήταν η αναγγελία του θανάτου του σήμερα.
Ο Χρήστος Κατσαντούρας «έφυγε» από τη ζωή, δίνοντας τους τελευταίους μήνες με αξιοπρέπεια την μάχη με την επάρατη νόσο, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των παιδιών του.
Φίλε Χρήστο πήγες να συναντήσεις την αγαπημένη σου σύζυγο Γλυκερία Σκεύα. που έχασες πριν από δύο περίπου χρόνια.
Ο Χρήστος Κατσαντούρας γνωστός και αγαπητός στην Αλεξανδρούπολη στον Έβρο ως τραπεζικός, ενεργός πολίτης και αυτοδιοικητικός, αλλά και στο πανελλήνιο σώμα των οικονομολόγων ως ένα ενεργό μέλος και εκλεγμένο μέλος της ΣτΑ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Δεν θα ξεχάσω Χρήστο τις εκλογες στο Ο.Ε.Ε που συμμετείχαμε απο διαφορετικά σχήματα με την ολοήμερη παραμονή μας έξω απ το εκλογικό κέντρο μέσα στο κρύο γιατί οι εκλογές πάντα γίνονται Δεκέμβρη, αλλά και
την παραμονή μας στον χώρο μετά το πέρας
της διαδικασίας μέχρι αργά το βράδι περιμένοντας με αγωνία να βγουν τα αποτελέσματα.
Χρήστο δεν θα ξεχάσω την μάχη που δώσαμε απο κοινού για την έκδοση ψηφίσματος κατά της εξόρυξης χρυσού στις 15/12/2012 που πραγματοποιήθηκε η 67η σύνοδος -του Ανώτατου Οργάνου του φορέα μας- της Συνέλευσης των αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Σ.τ.Α.).
Χρήστο δεν θα ξεχάσω που ως επικεφαλής ομάδας εργασίας του 1ου Π.Τ Θράκης του Ο.Ε.Ε που είχα την τιμή να εκπροσωπώ- σήκωσες το κύριο βάρος της μελέτης που αποδόμησε κάθε επιχείρημα της εταιρείας και το παρουσίασες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης όπου και έλαβε απόφαση κατά της εξόρυξης χρυσού στην Θράκη.
Χρήστο θα σε θυμάμαι πάντα για το υπόλοιπο της ζωής μου αλλά εκείνο που κρατώ είναι ο μεταξύ μας αμοιβαίος σεβασμός και η αλληλοεκτίμηση , θα θυμάμαι τις μαραθώνιες βόλτες με τον επιστήθιο φίλο σου Βαγγέλη.
Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά σου Ελεονόρα και Φίλιππο.
Τους Εύχομαι υγεία και δύναμη για να θυμάστε τον πατέρα σας και να είστε περήφανοι γιαυτόν.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο