«Μύρισε» εκλογές στην Αλεξανδρούπολη

Πού θα στηθούν τα προεκλογικά περίπτερα των κομμάτων ενόψει των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου

Σε δια περιφοράς έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου αποφασίστηκε η χωροθέτηση και λειτουργία προεκλογικών περιπτέρων των κομμάτων, ενόψει των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου.
Είχε προηγηθεί κοινή σύσκεψη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 25 Απριλίου στην οποία συμμετείχαν οι εξής εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων:
-ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΖΩΗΣ (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)
– ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Προοδευτική Συμμαχία)
-ΜΠΑΚΑΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής)
-ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ (Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας)
-ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ)
-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ (ΜέΡΑ 25)
ενώ από την πλευρά του Δήμου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Καϊσας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιάννης Μπόγδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ναϊτίδης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν να καθοριστούν οι χώροι που θα παραχωρηθούν στα πολιτικά κόμματα για την προεκλογική προβολή τους, ενόψει των βουλευτικών εκλογών, καθώς και ο τρόπος χρήσης τους.
Έπειτα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και αφού ελήφθησαν υπόψη οι υποβληθείσες έγγραφες αιτήσεις και οι διατυπωθείσες προφορικές θέσεις των εκπροσώπων των κομμάτων, αποφασίστηκε, ομόφωνα, η διάθεση των χώρων στα πολιτικά κόμματα για την προεκλογική προβολή τους, ως εξής:
1.ΣΥΡΙΖΑ : Εκλογικό περίπτερο – ταμπλό στη Λεωφόρο Δημοκρατίας (έμπροσθεν της Τράπεζας Πειραιώς). (Διαστάσεις περιπτέρου 2x2x2).
2.Νέα Δημοκρατία : Εκλογικό περίπτερο – ταμπλό στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 299 (πλησίον Κύπρου) (Διαστάσεις περιπτέρου 2x2x2).
3. Κ.Κ.Ε. : Τραπεζάκι – ταμπλό στη Λεωφόρο Δημοκρατίας (έμπροσθεν και κάτω από τα Γραφεία του Κόμματος).
4. ΜέΡΑ 25 : Εκλογικό περίπτερο – ταμπλό στη Λεωφόρο Δημοκρατίας (έμπροσθεν φαρμακείου Μήτκα). (Διαστάσεις περιπτέρου 2x2x2).
5.ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Εκλογικό περίπτερο-ταμπλό στη Λεωφόρο Δημοκρατίας (έμπροσθεν της παλαιάς Τράπεζας Eurobank, ανάμεσα στο info kiosk και στη στάση) (Διαστάσεις περιπτέρου 2x2x2).
6.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: Εκλογικό περίπτερο – ταμπλό στη Λεωφόρο Δημοκρατίας (μεταξύ Φαρμακείου Παζαρλιώτη – πρώην Κατάστημα Μελλίδη). (Διαστάσεις περιπτέρου 2x2x2)”.
Ακολούθως, το δημοτικό συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίασή του ενέκρινε την παραπάνω απόφαση.
K.H.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του