Μουζάλας για Άνθιμο: “Δεν συμπέσανε τα προγράμματά μας”

Απάντηση σε όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες,  σχετικά με το ότι ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος δεν συναντήθηκε τελικώς με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα περιοδεύει στον Έβρο, έδωσε πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο πρώην Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μουζάλας.

Υπενθυμίζεται πως διάφορα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για απόφαση του Μητροπολίτη να μην δεχθεί στο γραφείο του την αντιπροσωπεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως είπε ο κ. Μουζάλας, ενώ αρχικά ήταν στο πρόγραμμα η συνάντηση με τον Μητροπολίτη, τελικώς τα προγράμματά τους δεν συνέπεσαν, ενώ επιπρόσθετα, ο κ. Άνθιμος έπρεπε να παραστεί σε μία κηδεία. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΓΝΩΜΗΣ, αυτή η αδυναμία για τη συνάντηση δεν προέκυψε “τελευταία στιγμή”, αλλά από χθες αργά το απόγευμα.

Ωστόσο, όπως είπε, έγινε τηλεφωνικά η κουβέντα που θα είχαν από κοντά, και όπως και κατά τη συνάντηση με τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας-Σουφλίου, έτσι και με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης, υπήρξε συμφωνία στο ότι έχει μεγάλη σημασία η εκκλησία να παρεμβαίνει με τον τρόπο που ήδη το κάνει, ώστε να διατηρείται η ψυχραιμία, από όλες τις πλευρές, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Μάλιστα, ο κ. Μουζάλας ευχαρίστησε τους δύο Μητροπολίτες που “καλοδέχθηκαν” την αντιπροσωπεία, κάνοντας, όπως είπε, πολύ ωραίες συζητήσεις μαζί τους.

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο