Μόνο υπερηφάνεια για τα παιδιά του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης

Την μεγάλη προσπάθεια για να καταλάβουν την 5η θέση στον κόσμο θα συνεχίσουν αύριο τα παιδιά του 3ου Λυκείου Αλεξανδρούπολης στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ της Βραζιλίας.
Στα προημιτελικά, σήμερα το απόγευμα, γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (25-13, 25-20) από την πανίσχυρη ομάδα της Τουρκίας  που αποτελούσε την προηγούμενη Παγκόσμια πρωταθλήτρια και διέθετε τα καλύτερα ταλέντα της χώρας συγκεντρωμένα σε ένα σχολείο. Οι αθλητές του Έβρου προσπάθησαν για το καλύτερο, πάλεψαν στο 2ο σετ αλά δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν με μεγαλύτερες αξιώσεις την πρόκριση τα προημιτελικά.
Ωστόσο , ήττα αυτή και ο αποκλεισμός από τα ημιτελικά δεν μειώνεται σε τίποτα την μεγάλη επιτυχία που ήδη έχουν καταφέρει .
Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα θα διεκδικήσει πλέον την 5η θέση με αντίπαλο αρχικά το Μεξικό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 6 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας).

Η σύνθεση του 3ου ΓΕΛ: Σουσουρίδης, Μιχαηλίδης, Κεσκίνης, Κοντοσταθης, Παπάζογλου, Δαλδαβερένης, Σταματόγλου, Μήλιας, Καραμανίδης, Κουντουράκης, Κωτούλας

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του