Μητσοτάκης για Αλεξανδρούπολη: Η πατρίδα μας μετατρέπεται σε ενεργειακό κόμβο

«Πήραμε μια κρίση και την μετατρέψαμε σε ευκαιρία αφήνοντας το αποτύπωμά μας στον διεθνή ενεργειακό χάρτη»

Για το θέμα της ενέργειας, μεταξύ άλλων, μίλησε από την Ξάνθη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «η πατρίδα μας μετατρέπεται σε ενεργειακό κόμβο». Είπε ακόμα αναφερόμενος στην Αλεξανδρούπολη ότι «είναι σημαντικό η πατρίδα μας να μετατρέπεται σε ενεργειακό κόμβο». «Πήραμε μια κρίση και την μετατρέψαμε σε ευκαιρία αφήνοντας το αποτύπωμά μας στον διεθνή ενεργειακό χάρτη», είπε ο πρωθυπουργός. Ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά στα οικονομικά επιτεύγματα της κυβέρνησης και σημείωσε ότι είμαστε μισό σκαλί πριν την επενδυτική βαθμίδα και δεσμεύθηκε ότι αν είναι κυβέρνηση η ΝΔ θα την αποκτήσουμε πριν το τέλος του 2023.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στις επισκέψεις του σε δυο μεγάλες επιχειρήσεις της Ξάνθης και είπε ότι η επενδυτική βαθμίδα και οι θετικές της επιδράσεις έχουν μια προϋπόθεση την πολιτική σταθερότητα. «Μόνο μια εξέλιξη μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα η δεύτερη θητεία της ΝΔ στο τιμόνι της χώρας για να εφαρμόζει το πρόγραμμά της».
Αναφερόμενος στην ευκαιρία που ζητάει ο κ. Τσίπρας να κυβερνήσει χωρίς μνημόνιο είπε: του απαντώ: εσύ μας έβαλες στο τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο με συνεχείς παλινωδίες. Και μάλιστα σημείωσε: θα μπορούσα να πω κι εγώ το ίδιο, δηλαδή δώστε μου μια ευκαιρία να κυβερνήσω χωρίς τις κρίσεις που ζήσαμε. Αλλά δεν θα το πω γιατί για μένα οι κρίσεις δεν είναι άλλοθι.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του