Μήνυση κατά του Ηλία Γκιώνη από τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ

Ο γνωστός ακτιβιστής δημοσίευσε φωτογραφία του κ. Παπαθεοδώρου στο Instagram, εμπλέκοντάς τον σε άνομες ενέργειες

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να θίγει, αλόγιστα το όνομα μου»

Μήνυση εις βάρος του Ηλία Γκιώνη, γνωστού ακτιβιστή που μέσω social media έφερε στη δημοσιότητα την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αλλά και τις καταγγελίες για ομαδικό βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα από τη Θεσσαλονίκη, κατέθεσε ο δικηγόρος από τη Δράμα και πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ Χρήστος Παπαθεοδώρου.

Ο ακτιβιστής, με stories στο Instagram καταγγέλλει επώνυμα τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά και αστυνομικούς της Δράμας, για εμπλοκή σε διάφορες άνομες ενέργειες.  Σε story που αναρτήθηκε την Κυριακή 23/1, ο κ Γκιώνης αναφέρει, δημοσιεύοντας και φωτογραφία του κ. Παπαθεοδώρου: «Τα θύματα μιλούν, κύριε @xpapatheodorou. Είναι ανώνυμες οι καταγγελίες γιατί οι αστυνομικοί φίλοι σας βαράνε καλάμια στο έγκλημα και συμμετέχουν και οι ίδιοι! Σύντομα ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΞΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ και να δούμε αν θα λέτε τα ίδια στις αρχές μόλις σας καλέσουν ή σας ψάξουν».

Δημοσιεύοντας screen shot από αυτό ακριβώς το story, το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Παπαθεοδώρου έγραψε στο facebook:

«Σήμερα το πρωί κατέθεσα μήνυση εις βάρος του κ. Ηλία Γκιώνη, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσα μέχρι προχθές, διότι τα ξημερώματα δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο instagram το όνομα και φωτογραφίες μου, καταγγέλλοντας με για όσα φαντάστηκε ήδη από την Τετάρτη.

Θα ασκήσω άμεσα όλα τα νόμιμα δικαιώματα μου για την προστασία της τιμής και της υπόληψης μου, όχι μόνο εναντίον του προαναφερόμενου κυρίου, αλλά και εις βάρος όποιου θελήσει να τον μιμηθεί. Πέρα και πάνω από οποιαδήποτε εφήμερη πολιτική ιδιότητα, είμαι πατέρας, Δικηγόρος και τα δείγματα γραφής μου είναι εδώ και χρόνια ορατά στην πόλη που ζω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να θίγει, αλόγιστα το όνομα μου».
Να σημειωθεί πως στις 20/1, ο κ. Παπαθεοδώρου, είχε προβεί σε μία ακόμη ανάρτηση για φημολογίες γύρω από το όνομά του:

«Τις δύο τελευταίες μέρες ενημερώθηκα ότι αναπτύχθηκε, γύρω από το πρόσωπο μου, μια άθλια φημολογία, που με εμπλέκει σε γεγονότα, αντίστοιχα με όσα μονοπωλούν τη δημοσιογραφία των πρόσφατων ημερών και η οποία βασίζεται σε ένα ανώνυμο story στο instagram.

Η δύναμη των social media είναι τεράστια, ειδικά όταν επιτρέπει στον κάθε ψυχάκια να γράψει άκριτα ό,τι του έρθει στο μυαλό και όταν αυτό μπορούν να το διαβάσουν χιλιάδες άνθρωποι. Δυστυχώς, ταυτόχρονα με όσους καταπίνουν αμάσητο ό,τι ακούν, υπάρχουν και κάποιοι, που υπηρετώντας σκοπιμότητες, προσπαθούν να πλήξουν πρόσωπα και οικογένειες, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των λεγομένων τους.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με κανέναν τρελό, ηλίθιο και αφελή, που μπορεί να «σπάει πλάκα» με κάτι που άκουσε και δεν έχει την ικανότητα να αξιολογήσει. Δεν πρόκειται όμως να χαριστώ σε κανέναν, που επιδιώκει να με πλήξει κοινωνικά, επαγγελματικά και πολιτικά.

Επέλεξα το δημόσιο βίο, γνωρίζοντας εκ των προτέρων, τους κινδύνους που διατρέχει κάθε δημόσιο πρόσωπο. Στην έως τώρα διαδρομή μου, βρέθηκα αντιμέτωπος και με συκοφαντίες και με λάσπη, αλλά όλα τα νίκησα, έχοντας ως όπλα μου, την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Η ανθρωποφαγία δυστυχώς είναι trend της εποχής. Δε θα γίνω θύμα της.

Ευχαριστώ όσους νοιάστηκαν για μένα και θέλησαν να με προφυλάξουν».

Κ.Η.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο