“Μεμονωμένο περιστατικό το φαρμακείο που εξέδιδε ψευδή πιστοποιητικά”

Ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου

Από τον τύπο πληροφορήθηκε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Έβρου την είδηση για φαρμακείο στην περιοχή του Σουφλίου που καταχωρούσε ψευδή πιστοποιητικά covid19. Εφόσον η παραβατική αυτή συμπεριφορά αποδειχθεί, είναι απολύτως καταδικαστέα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας πως θα βοηθήσει με ό,τι μέσο διαθέτει για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αναλυτικά:

Από τον Τύπο πληροφορηθήκαμε ότι φαρμακείο στην περιοχή του Σουφλίου καταχωρούσε στο σύστημα της ΗΔΙΚΑ ψευδή πιστοποιητικά COVID-19. Είναι αυτονόητο ότι παραβατικές συμπεριφορές, ειδικά στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, είναι απολύτως καταδικαστέες, εφόσον βεβαίως αποδειχθούν.
Tα φαρμακεία σε όλο αυτό το διάστημα, με αίσθημα ευθύνης έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων εκτελώντας με αυταπάρνηση το δύσκολο ρόλο που τους ανατέθηκε. Μεμονωμένα περιστατικά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηρίζουν ένα ολόκληρο κλάδο.
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Έβρου βρίσκεται στη διάθεση των αρμοδίων αρχών προκειμένου να βοηθήσει με ό,τι μέσο διαθέτει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο