Μεγάλη εμφάνιση και επιβλητική νίκη Εθνικού επί του φιλόδοξου Ηφαιστου !

Με έναν ονειρεμένο τρόπο ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος για την ομάδα volley του Εθνικού, η οποία επί έντεκα αγωνιστικές έμεινε αήττητη, τερματίζοντας πρώτη στη βαθμολογία.

Τελευταίο… θύμα των παικτών του Γιώργου Ανδραβίζου, ήταν ο φιλόδοξος  Ήφαιστος Φλώρινας, του οποίου και επιβλήθηκαν με 3-0.

Με στόχο την ενδέκατη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, ο Εθνικός μπήκε στο πρώτο σετ ψύχραιμος και αποφασιστικός, καταφέρνοντας να διατηρήσει σε όλη τη διάρκεια του, απόσταση ασφαλείας. Έχοντας τον Ανδρεάδη σε εξαιρετική μέρα που πήρε καθοριστικούς πόντους, τους Μπουφίδη και Δημητριάδη να πυροβολούν επιθετικά και τον Κωνσταντινίδη να είναι σχεδόν αλάνθαστος στην υποδοχή, η νίκη στο πρώτο σετ ήρθε με 25-22.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με την ομάδα της Φλώρινας να πιέζει και να προηγείται με 5-6. Με δυνατό χαρτί τους το μπλοκ και κάποια λάθη του Εθνικού, ο Ήφαιστος πήγε το σετ πόντο-πόντο (10-10), ωστόσο οι Καψαλιάρης – Καβαρατζής (με έναν άσσο στο ματς), ανέλαβαν δράση, με τον πρώτο να μοιράζει ψύχραιμα το παιχνίδι για τους συμπαίκτες του και τον δεύτερο να παίρνει πόντους – ανάσα για τον Εθνικό, στο 22-19. Ο άσσος του Ανδρεάδη και τα καθοριστικά μπλοκ του Κυριακίδη – που στο δεύτερο παιχνίδι του με τον Εθνικό ήταν και πάλι αλάνθαστος, έχοντας και έναν άσσο – έφεραν τη νίκη του σετ με 25-22.

Χωρίς καμία διάθεση για να χάσουν το ρυθμό τους, οι παίκτες του Γιώργου Ανδραβίζου μπήκαν στο τρίτο σετ πολυ καλά διαβασμένοι, αφήνοντας στην άκρη τα αβίαστα λάθη του προηγούμενου σετ. Κυριακίδης, Καβαρατζής και Ανδρέαδης (είχε και άσσο) ύψωσαν τοίχος με τα μπλοκ τους, ο Δημητριάδης συνέχισε τον επιθετικό του μονόλογο, ενώ ο Μπουφίδης (είχε και μονό μπλοκ) αποτέλεσε εγγύηση στην άμυνα. Το 25-18, βρήκε τους παίκτες και το προπονητικό τιμ του Εθνικού, να πανηγυρίζουν με τη ψυχή τους, το 11/11.

 

ΤΑ ΣΕΤ

1ο: 6-4, 14-12, 20-18, 25-22
2ο: 6-6, 11-11, 18-16, 25-22
3ο: 6-3, 12-8, 18-13, 25-18

Εθνικός Αλεξ/πολης (Ανδραβίζος): Δημητριάδης, Ανδρεάδης, Μπουφίδης, Καβαρατζής, Καψαλιάρης , Κυριακίδης, λ- Κωνσταντινίδης (Σουσουρίδης).

  • Το τμήμα volley του Εθνικού, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο της ομάδας, που σήμερα έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο