Μεγάλες νίκες για Φοίνικα και Νίκη στην Α2 γυναικών βόλεϊ

Με το απόλυτο των νικών σε 3 αγώνες συνεχίζει ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών βόλει.

Στον Βόλο ο ο Φοίνικας που αν και βρέθηκε με 2-1 πίσω στο σκορ γύρισε το ματς και έφυγε νικητής επικρατώντας 3-2 σετ της Αργούς. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης προηγήθηκε μετά από ένα σετ που τελείωσε με 31-29 (!) υπέρ της, με την Αργώ να επιστρέφει στο παιχνίδι και να παίρνει τα δύο επόμενα. Στο σημείο αυτό τα κορίτσια του Δημήτρη Τσουλκανάκη έκαναν την δική τους αντεπίθεση, πήραν το 4ο σετ με 25-22 και το 5ο με 15-11. Έτσι η ομάδα του Έβρου έφτασε τις 3 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Ολική ανατροπή για Νίκη !

Με 3-2 σετ του ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε στην Αλεξανδρούπολη η Νίκη.

Το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου ξεκίνησε πολύ άσχημα για τη Νίκη με τις αθλήτριες της να κάνουν αρκετά λάθη και να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-0. Από το 3ο σετ και μετά όμως, με πάθος, θέληση για τη νίκη και μία εξαιρετική Έλλη Κεσεσίδου που ήταν η MVP, πήραν 2 πολύ σημαντικούς βαθμούς και πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους σε τρεις αγώνες. Από τις φιλοξενούμενες ξεχώρισε με την απόδοση της η Τερζίου.

Την αναμέτρηση στιγμάτισε ο σοβαρός τραυματισμός της αθλήτριας του ΠΑΣ Καρακατσιάνη, με τις συμπαίκτριες τους να πέφτουν ψυχολογικά από το σημείο αυτό και μετά. Το γήπεδο «πάγωσε» στην φάση αυτή, ενώ κατά την έξοδο της από το γήπεδο τη συνόδεψε ένα πολύ θερμό χειροκρότημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια έχει υποστεί δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν ρήξη χιαστών και μένει να φανεί πλέον το μέγεθος του σημερινού της τραυματισμού.

Τα σετ: 21-25, 21-25, 25-22, 25-22, 15-9.

Νίκη Αλεξανδρούπολης (Μουστακίδης): Κεσεσίδου, Στεφάνου, Καράμπαλη, Προφάντη, Καραμιχάλη, Σακαλή, λ- Φιλίππα (Μπαρή, Παπάζογλου, Τσιακιργιάννη, Καράτζαλη).

ΠΑΣ Γιάννινα (Μπράγια): Τάσση, Καρακατσιάνη, Σαρλή, Τερζίου, Τζαλαλή, Χαμπηλομάτη, λ-Αδάμου (Μάντη, Πετρουγάκη, Λεράκη, Γούλα).

με πληροφορίες από το sportsaddict.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του