Με επισημότητα ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στα σχολεία της Αλεξανδρούπολης

Άλλη μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου με χιλιάδες μαθητές να γεμίζουν ξανά τις αίθουσες των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων της χώρας μας.
Στην Αλεξανδρούπολη και στην ευρύτερη περιοχή της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως οι ιερείς τέλεσαν τους αγιασμούς σε όλες τις σχολικές μονάδες και ευλόγησαν τα παιδιά και τους δασκάλους τους.
Ο κεντρικός αγιασμός στην πόλη της Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο σχολικό συγκρότημα των Γυμνασίων και Λυκείων επί της οδού 14ης Μαΐου, όπου στεγάζονται το 1ο, 3ο και 6ο Γυμνάσιο καθώς και το 1ο Γενικό Λύκειο. Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, ο οποίος ευλόγησε και ευχήθηκε στα παιδιά και στους καθηγητές για τη νέα σχολική χρονιά. Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Πέτροβιτς, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Τσιάρας και άλλοι εκπρόσωποι των αρχών.

Ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος προ του κεντρικού εορτασμού τέλεσε τον αγιασμό στο 5ο Γυμνάσιο, στο 3ο Δημοτικό, ενώ αργότερα στο 4ο ΕΠΑΛ και στο 1ο ΕΠΑΛ.

 

 

 

 

 

Alexandroupoli Online

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο