Με απόφαση Τράπεζας καταργούν το ΑΤΜ στην κεντρική πλατεία του Τυχερού

Η απαξίωση της περιφέρειας και δη των ακριτικών περιοχών συνεχίζεται . Με απόφαση διοίκησης της τράπεζας Αlpha bank, το Τυχερό θα στερηθεί του αυτόματου μηχανήματος ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) που υπάρχει και εξυπηρετεί τους κατοίκους της περιοχής, εδώ και 20 χρόνια στην κεντρική του πλατεία….
Και παρά τις ενέργειες ανακοπής της απόφασης από τον Αντιδήμαρχο Τυχερού Δημήτρη Δαρούση, η διοίκηση της Τράπεζας δεν πήρε πίσω την απόφασή της…
Όπως ενημερώνει ο κ. Δαρούσης, “στην κεντρική πλατεία του Τυχερού για 20 χρόνια περίπου λειτουργεί αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) της παλιάς Εμπορικής τράπεζας και της σημερινής Αlpha bank.
Τέλος του προηγούμενου έτους λάβαμε ένα email στο Δήμο Σουφλίου από την τράπεζα η όποια μας ενημερώνει ότι θα σταματήσει η λειτουργία του ΑΤΜ Τυχερού στο τέλος του μηνός Ιανουαρίου 2023.
Έστειλα έγγραφο στο οποίο αναφέρω τους λόγους διατήρησης του ΑΤΜ στην περιοχή και σήμερα έλαβα την απάντηση της τράπεζας, η οποία εμμένει στην απόφασή της και την αποδίδει στην μικρή συνναλακτική κίνηση παραθέτοντας σχετικό πίνακα.
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι μικρό κοινωνίες του ακριτικού Έβρου μπαίνουν στην λογική των αριθμών και όχι στη λογική της συγκράτησης του πληθυσμού , μετά και την τελευταία απογραφή η οποια περιγράφει την πραγματική κατάσταση στην περιοχή μας”.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο