Με 3 Εβρίτες η Εθνική Παίδων Βόλεϊ για πρόκριση στο Ευρωπαϊκό

Κοντοστάθης, Σουσουρίδης & Σταθέλος στην 11άδα της Εθνικής Παίδων Βόλεϊ

Για την Βουλγαρία αναχώρησε το πρωί της Κυριακής 9 Ιανουαρίου, η αποστολή της Εθνικής παίδων προκειμένου να λάβει μέρος στον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ18 (12-16/01) και να διεκδικήσει το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση ή και την απευθείας πρόκριση στη τελική φάση.

Από τους 6 Εβρίτες που ήταν στην προετοιμασία, ταξιδεύουν στην Βουλγαρία είναι οι Ανδρέας Κοντοστάθης & Δημήτρης Σουσουρίδης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Άγγελος Σταθέλος του Έβρου Σουφλίου.

Η χώρα που θα καταλάβει την 1η θέση θα προκριθεί απευθείας στο Ευρωπαϊκό, ενώ οι χώρες που θα καταλάβουν τις θέσεις 2 έως 5 θα προκριθούν στον 2ο προκριματικό γύρο.

Πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με την οικοδέσποινα του 1ου προκριματικού ομίλου Βουλγαρία.

Μετά τα μοριακά τεστ ανίχνευσης του covid-19 στη Σόφια θα ταξιδέψουν οι παρακάτω αθλητές:

Άγγελος Σταθέλος, Στέφανος Αδάμος, Δημήτρης Σουσουρίδης, Γιώργος Μπαλούκας
Αλέξανδρος Νανόπουλος, Ευάγγελος Ρούσσος, Χαράλαμπος Παξιμαδάκης, Σπύρος Γεροδήμος, Ανδρέας Κοντοστάθης, Αναστάσιος Παναγιώτου, Πέτρος Πηλίτσης

Αρχηγός αποστολής είναι ο τεχνικός σύμβουλος Εθνικών ομάδων Τάκης Καβαλλιεράκης και άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Λακασά θα είναι ο Νικήτας Νικητάκης. Στατιστικολόγος είναι ο Παναγιώτης Τσότρας και φυσιοθεραπεύτρια η Στέλλα Ζωγράφου.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο