«Μαζί για το παιδί»: Νέα αίθουσα ρομποτικής στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης!

Την Τρίτη 10/11 το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης υποδέχθηκε την υπεύθυνη Ανάπτυξης και Εθελοντισμού της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» κ. Μουλούλη Τατιάνα.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου και του Συλλόγου Γονέων, “στο πλαίσιο της σημαντικής δράσης και τεράστιας προσφοράς της στον Νομό Έβρο, η Ένωση προσέφερε στο Σχολείο μας μια σύγχρονη αίθουσα ρομποτικής, πλήρως εξοπλισμένη, η οποία θα αξιοποιηθεί τόσο από τον όμιλο ρομποτικής που λειτουργεί στο Σχολείο αλλά κι από μαθητές άλλων σχολείων που θα μπορούν να την επισκέπτονται.
Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παραβρέθηκαν η πρόεδρος Ιωάννα Μόκαλη, η αντιπρόεδρος Τζώρτα Ρένα και η γραμματέας Μπουρουλίτη Γιώτα.
Στην συνάντηση έδωσε το παρόν και ο Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Χαράλαμπος Σακονίδης, πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Σχολείου μας!
Το «Μαζί με το παιδί» αποτελεί μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται, από το 1996, για την ευημερία παιδιών, νέων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.
Στον Έβρο η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» έχει έντονη παρουσία από το 2019. Με δράσεις ολιστικής παρέμβασης έχει αγκαλιάσει περισσότερα από 2.000 παιδιά.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης χαιρετίζει κατά πλειοψηφία την προσφορά της Ένωσης στο Σχολείο μας Αλεξανδρούπολης και συγχαίρει με θέρμη το “Μαζί με το Παιδί” για το πολύτιμο έργο του!”

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο