Μαλτέζος: Οι υποκλοπές άρχισαν να ξηλώνουν το πουλόβερ του Μαξίμου…

Δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των ημερών 

Με δήλωσή του σχολιάζει το θέμα των ημερών, τις υποκλοπές, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο Μενέλαος Μαλτέζος.

“Οι υποκλοπές άρχισαν να ξηλώνουν το πουλόβερ του Μαξίμου…παραιτούνται οι άνθρωποι του προεδρου. Οι επιτελείς του «επιτελικού» κράτους της δεξιάς παραιτούνται ένας ένας μετά τις χθεσινές αποκαλύπτεις της Η Εφημερίδα των Συντακτών, Reporters United και InsideStory. Μάλλον στη ΝΔ έχουν παράδοση σε αυτά τα θέματα από την εποχή του Μαυρίκη που έκανε παρακολουθήσεις από το 1988 έως το 1993 για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη! Τώρα φθάσαμε στην εποχή των «κακόβουλων λογισμικών» των Δημητρίαδη Κοντολέων. Οι Υποκλοπές απο τον Μαυρίκη στο Predator ο κυνισμός είναι ίδιος!

Πρώτος Παραιτήθηκε ο Γρηγόρης Δημητριάδης, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και γενικός γραμματέας της κυβέρνησης στην συνέχεια υπέβαλε την παραίτησή του ο κ. Π. Κοντολέων (ο μουσικός) απο επικεφαλής της ΕΥΠ που Υπ όψη ελέγχεται απευθείας απ τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη.

Στο παρελθόν ανάλογες υποθέσεις παρακολουθήσεων οδήγησαν σε πτώσεις κυβερνήσεων και Ειδικά Δικαστήρια. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι το πουλόβερ του Μεγάρου Μαξίμου άρχισε να ξηλώνεται. Και θα δούμε τι θα απομείνει στην πορεία… Όποιος θυμάται το σκάνδαλο Watergate που κόστισε τελικά την παραίτηση του τότε προέδρου των ΗΠΑ Νίξον, παρά τις επίμονες και αγωνιώδεις προσπάθειές του να πετάξει τη μπάλα αλλού, καταλαβαίνει πολύ καλά που οδηγεί το ελληνικό Watergate. Σειρά παραίτησης έχει για λόγους «ευθυξίας» ο κ. Μητσοτάκης. Εκλογές τώρα”.

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο