Μαλτέζος: Η κατάργηση του σιδηροδρόμου είναι δείγμα της πλήρους απαξίωσης της Θράκης

“Υποχρέωση του Περιφερειάρχη, των Δημάρχων, των Επιμελητηρίων και όλων των Βουλευτών, να δοθεί λύση στο θέμα της σιδηροδρομικής διασύνδεσης της Θράκης” αναφερει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Η πλήρης απαξίωση της Θράκης απεικονίζεται κατά τον χειρότερο τρόπο στις φωτογραφίες που μας βεβαιώνουν την πλήρη ανυπαρξία του σιδηροδρόμου στην περιοχή, σημειώνει σε παρέμβασή του το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Εβρου Μενέλαος Μαλτέζος.
Όπως αναφέρει, “ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών της Ν.Δ. κ. Σταϊκούρας επισκέφθηκε και πάλι την περιοχή μας υποσχόμενος μεγάλες υποδομές που θα επαναφέρουν την περιφέρεια στον χάρτη της ανάπτυξης. Η κατάργηση του σιδηροδρόμου είναι δείγμα η πλήρης απαξίωση που υφίσταται η περιοχή.
Κύριε υπουργέ φαντάζομαι θα γνωρίζεται ότι εδώ και χρόνια η Αλεξανδρούπολη, ο Έβρος και η Θράκη έχουν αποκοπεί σιδηροδρομικά από την υπόλοιπη χώρα, γεγονός πρωτοφανές για ευρωπαϊκή περιφέρεια που αποκαλύπτει την παραγωγική τους απαξίωση.

Ανακύπτουν όμως εύλογα ερωτήματα που απευθύνονται στους αιρετούς της περιοχής και στις διάφορες επιτροπές και προσφάτως η επιτροπή Έβρος Μετά: Πώς, δηλαδή, ενώ στη δεκαετία του 2000 και πριν κυκλοφορούσαν 10 επιβατικές αμαξοστοιχίες μεταξύ Αλεξανδρούπολης – Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων οι 4 συνέδεαν απευθείας τον Έβρο με την Αθήνα, σήμερα δεν κυκλοφορεί καμία, όσο εξωπραγματικό κι αν ακούγεται αυτό; Σήμερα δεν μπορείς να ταξιδέψεις μεταξύ Αλεξανδρούπολης – Θεσσαλονίκης με τρένο.
Υποχρέωση του Περιφερειάρχη, των Δημάρχων, των Επιμελητηρίων και όλων των Βουλευτών, να δοθεί λύση στο θέμα της σιδηροδρομικής διασύνδεσης της Θράκης!
Η μετανάστευση χιλιάδων νέων σε ευρωπαϊκές χώρες για να εργαστούν δεν η η Λύση για το μέλλον της περιοχής.
Ένα να γνωρίζεται τον λόγο τώρα έχουν οι πολίτες της περιφέρειας και στις 09 Ιουνίου πρέπει να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα σε αυτούς που παίζουν με τη νοημοσύνη μας και μας «υπολογίζουν» μόνο προεκλογικά”.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr