Λιμάνι Αλεξανδρούπολης: Σε 20 μέρες η λίστα των τελικών υποψηφίων

Ανακοινώσεις από το ΤΑΙΠΕΔ

Στις αρχές Μαρτίου το ΤΑΙΠΕΔ θα ανακοινώσει τη λίστα των υποψήφιων επενδυτών που θα περάσουν στην τελική φάση του διαγωνισμού της ιδιωτικοποίησης των λιμανιών της Αλεξανδρούπολης και της Καβάλας.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την πώληση του 67% του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης και της υπoπαραχώρησης του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας προσκόμισαν τα νομιμοποιητικά έγγραφά τους.

Υπενθυμίζεται ότι η σχετική προθεσμία που είχε δοθεί ήταν η 29η Ιανουαρίου.

Πια το ΤΑΙΠΕΔ θα προχωρήσει στον έλεγχο προκειμένου να αποφασίσει τη τελικά λίστα των επενδυτικών σχημάτων που θα περάσουν στη φάση των δεσμευτικών προσφορών.

Υπενθυμίζεται ότι στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης ΑΕ έχει παραχωρηθεί από το ελληνικό Δημόσιο το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης και λειτουργίας των γηπέδων, κτιρίων και εγκαταστάσεων της χερσαίας λιμενικής ζώνης του λιμένος Αλεξανδρούπολης και του αλιευτικού καταφυγίου Μάκρης. Η εταιρεία έχει επίσης διοικητικές αρμοδιότητες επί του λιμένος Καμαριώτισσας Σαμοθράκης και του αλιευτικού καταφυγίου Θέρμων Σαμοθράκης. (cnn.gr)

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο