Λαϊκή Συσπείρωση για Αλτιναλμάζη: Κίνδυνος χρήσης του χώρου και για στρατιωτικές ανάγκες

“Ζαμπούκης, Λαμπάκης, Αλεξανδρής, ο καθένας με τον τρόπο του και τη συνεισφορά του, δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για να χάσει ο Δήμος το στρατόπεδο”

Για το θέμα του πάρκου Αλτιναλμάζη τη χρήση του οποίου ζητά να πάρει πίσω από τον Δήμο σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Σάββα Δευτεραίο:
“Ζαμπούκης, Λαμπάκης, Αλεξανδρής, ο καθένας με τον τρόπο του και τη συνεισφορά του, δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για να χάσει ο Δήμος το στρατόπεδο Παρμενίων, το οποίο είχε παραχωρηθεί από το στρατό. Σήμερα, μέσω της Κτηματικής Υπηρεσίας, το Ταμείο Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ) ζητάει την επιστροφή των 140 στρεμμάτων του στρατοπέδου, για να τα «αξιοποιήσει». Σε μας έμεινε, ως επίτιμος δημότης, ο υπουργός Άμυνας του ΠΑΣΟΚ κ. Παπαντωνίου. Αλήθεια, μπορεί να μας επιστρέψει το κλειδί της πόλης;
Μας έμεινε η μελέτη και κατασκευή αναψυκτηρίου και υπαίθριου θεάτρου σε χώρο του οποίου ο προηγούμενος δήμαρχος 9 χρόνια δεν εξασφάλισε την κυριότητα. Και ο νυν δήμαρχος, υπηρέτης της «ανάπτυξης», της «δημιουργίας» αλλά κυρίως του επιχειρηματικού κέρδους αδιαφόρησε για το μέλλον του χώρου και έκρυψε σημαντικά έγγραφα από το Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν ενημέρωσε και κυρίως δεν κινητοποίησε τον λαό του Δήμου για να διεκδικήσει το χώρο. Ενδιαφέρθηκε, όμως, να χαρίσει ουσιαστικά για 50 χρόνια 130 στρέμματα στην Τραϊανούπολη για ιχθυοκαλλιέργειες σε «άγνωστους» επενδυτές.
Οι ευθύνες και οι πράξεις όλων αυτών, αλλά και των άλλων υποψήφιων κυβερνητικών στελεχών σε διάφορα ψηφοδέλτια (επικεφαλής και σύμβουλοι) δεν έχουν ΑΡΧΗ, αλλά είναι ΕΝ ΕΡΓΩ ΜΑΖΙ.
Η εμμονή του στρατού στην ανάκτηση του στρατοπέδου, εκτός από το επιχειρηματικό κέρδος, πιστεύουμε ότι σχετίζεται και με τη μετατροπή της πόλης σε αμερικανο-νατοϊκή βάση. Κι αυτό γιατί, φοβόμαστε, πως υπάρχει κίνδυνος χρήσης του χώρου και για στρατιωτικές ανάγκες.
ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ «ΑΛΛΙΩΣ», ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ”.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του