Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στην Παλαγία

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί

Προσωρινές, ολιγόχρονες, εργοταξιακές, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση του έργου “Κατασκευή επεκτάσεων και νέων συνδέσεων δικτύου αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α. του
Δήμου Αλεξ/πολης, εντός του οικισμού Παλαγίας” ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης. Οι εργασίες θα γίνουν αύριο 14 και μεθαύριο 15 Σεπτεμβρίου.
Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν την εργοταξιακή σήμανση και την τροποποίηση κυκλοφορίας επί της οδού Δημοκρατίας από την συμβολή της με την οδό Αγ. Γεωργίου έως την οδό Παλαγίας εντός του οικισμού της Παλαγίας, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατασκευής της νέας σύνδεσης αποχέτευσης .
Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω εργασιών, θα πραγματοποιηθεί, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών:
a. διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων των δύο κατευθύνσεων στην οδό Δημοκρατίας και εκτροπή αυτής σε παρακείμενες οδούς, λόγω αποκλεισμού του τμήματος της οδού που θα
πραγματοποιούνται εργασίες.
β. αποκλεισμός της μιας λωρίδας κυκλοφορίας ή στένωση της οδού Δημοκρατίας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλάξ με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης, από το εκάστοτε ελεύθερο τμήμα του οδοστρώματος.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο