ΚΤΕΛ Ξάνθης: Απειλεί με μήνυση λόγω… βιντεοσκόπησης

“Θα φοράμε ό,τι θέλουμε” απαντά η νεαρή καταγγέλλουσα

Με μηνύσεις απειλεί το ΚΤΕΛ Ξάνθης τους εμπλεκόμενους στο viral θέμα της ημέρας, που αφορά την καταγγελία μίας νεαρής κοπέλας πως οδηγός προσπάθησε να την κατεβάσει από το λεωφορείο γιατί φορούσε κοντό μπλουζάκι. Μάλιστα, μιλώντας στο newsit, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, αποδέχεται την ουσία της καταγγελίας, δηλαδή πως ο οδηγός θέλησε να κατεβάσει το κορίτσι και τον φίλο της, αλλά προβάλλει ως δικαιολογία την βιντεοσκόπηση του γεγονότος αλλά και τον… COVID-19. «Τράβηξαν βίντεο και εξέθεσαν και τον οδηγό χωρίς να έχουν τη συγκατάθεσή του. Για λόγους υγιεινής έπρεπε να φοράει μία μπλούζα», τονίζει ο Θέμης Γεωργιάδης, ο οποίος τάσσεται στο πλευρό του συναδέλφου του, μιλώντας για “καλό οικογενειάρχη”.
«Η κοπέλα που δουλεύει στο σταθμαρχείο έκανε έλεγχο στα εισιτήρια των επιβατών για να εισέλθουν στο λεωφορείο και η συγκεκριμένη κοπέλα φαίνεται να φορούσε το πάνω μέρος του μαγιό της ή κάτι τέτοιο, χωρίς όμως να φοράει μπλούζα. Και της είπε η υπάλληλος να βάλει κάτι πάνω της. Είναι και θέμα υγιεινής. Σε εποχή covid να είναι κάποιος γυμνός με ιδρώτα επάνω σε καθίσματα και μετά να κάτσει κάποιος επόμενος επιβάτης δεν είναι και ό,τι καλύτερο», είπε στο newsit ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ξάνθης.
Πάντως, η νεαρή επιβάτιδα με ανάρτησή της στο Instagram καταδικάζει ως σεξιστική την επίθεση που δέχτηκε και στέλνει το δικό της μήνυμα τόσο προς τον οδηγό όσο και προς την κοινωνία. Δείτε την ανάρτησή της με την καταγγελία για το συμβάν

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του