Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, μετά και την πρόταση της εισαγγελέως που προτείνει να κριθούν ένοχοι χωρίς ελαφρυντικά οι δύο κατηγορούμενοι, ανέφερε πως θεωρεί τα 16 χρόνια «χάδι», ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους αρχηγούς των κομμάτων.

Ειδικότερα, η Κούλα Αρμουτίδου δήλωσε αρχικά: «Η πρόταση της εισαγγελέως μας ικανοποιεί σαν οικογένεια και εμένα και τον πατέρα της Ελένης γιατί δυστυχώς αυτοί είναι οι νόμοι του κράτους της ελληνικής πολιτείας. Είναι 16 χρόνια για τη δολοφονία και 15 για τον βιασμό του παιδιού μου».

Στη συνέχεια η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη πρόσθεσε: «Εγώ θα ήθελα όμως σε τέτοιες στυγνές δολοφονίες τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια και όχι ποινές χάδια. Γιατί για εμένα τα 16 χρόνια δεν είναι τίποτα. Τα ισόβια όμως οι στυγεροί δολοφόνοι όταν θα ξέρουν ότι θα μπουν μέσα στη φυλακή και δεν θα ξαναδούν το φως του ήλιου παρά μόνο στον χώρο της φυλακής ίσως συμμαζευτούν».

Επιπλέον, δήλωσε πως «οι γυναικοκτονίες κατάντησαν πραγματική μάστιγα. Κάθε μήνα σχεδόν δολοφονείται μια κοπέλα, μια γυναίκα, μια μάνα, όπως είχαμε και αυτή την φοβερή περίπτωση στην Καβάλα που με έχει συγκλονίσει. Μέχρι πότε ο άντρας θα θεωρεί κτήμα του τη γυναίκα; Επιτέλους να σταματήσει όλο αυτό και να μπορεί και ένας άντρας να δέχεται το “όχι” της γυναίκας του. Κανείς δεν αφήνει μια πολύ όμορφη σχέση και φεύγει. Όταν είναι υγιής και αξιοπρεπής και όταν περνάμε καλά δεν φεύγουμε. Κι εγώ απορώ, ο άντρας δεν έχει μάθει να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις;».

Τέλος, ζήτησε συνάντηση με τους αρχηγούς των κομμάτων, που όπως είπε επιθυμούν και οι υπόλοιπες μανάδες που έχασαν τις κόρες τους. «Επειδή δηλαδή παίρνει μια γυναίκα θα πρέπει να την έχει κτήμα ες αεί; Δεν έχει κανείς δικαίωμα να αφαιρεί μια ανθρώπινη ζωή. Και αυτό που θέλω πραγματικά και το ζητάω και εγώ και όλες οι μάνες των αδικοχαμένων ψυχών είναι εδώ και τώρα συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας. Τον παρακαλάω πάρα πολύ. Δεν μπορεί να έχουν δικαιώματα στην ελληνική κοινωνία μόνο οι δολοφόνοι των παιδιών μας και όχι εμείς σαν μάνες των αδικοχαμένων κοριτσιών και γυναικών.

Εδώ και τώρα συνάντηση με τον κύριο Μητσοτάκη και τους αρχηγούς των κομμάτων. Αυτές τις μέρες θα είμαι εδώ και δίπλα μου έχω πάρα πολλές μάνες που το ζητούν επίμονα. Έχουμε κι εμείς δικαιώματα επιτέλους».

Οι στυγεροί δολοφόνοι όταν θα ξέρουν ότι θα μπουν μέσα στη φυλακή και δε θα ξαναδούν το φως του ήλιου παρά μόνο στο χώρο της φυλακής, ίσως μαζευτούν γιατί οι γυναικοκτονίες κατάντησαν μάστιγα” τόνισε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Μπορεί το σώμα της να είναι θαμμένο στη γη, η ψυχή της όμως είναι πολύ ψηλά. Απεναντίας οι δολοφόνοι και οι βιαστές της μπορεί το σώμα τους να είναι εδώ προς την επιφάνεια της γης, όμως η ψυχή τους είναι στα τάρταρα” δήλωσε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

ertnews.gr, tvxs.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο