Κορωνοϊός: Επανέρχεται η μουσική και απελευθερώνεται το ωράριο στην εστίαση

Τη χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοιό που είχαν ληφθεί πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων για τους χώρους εστίασης και διασκέδασης ανακοίνωσε ο Θάνος Πλεύρης το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπουργός Υγείας, από τις 30 Ιανουαρίου, η εστίαση βγαίνει από το mute, αφού θα επιτρέπεται ξανά η μουσική. Παράλληλα, απελευθερώνεται το ωράριο λειτουργίας των συγκεκριμένων μαγαζιών, τα οποία κλείνουν τα μεσάνυχτα εδώ και μερικές εβδομάδες. Ωστόσο η διασκέδαση παραμένει μόνο για καθιστούς.

Παράλληλα, όπως είπε τα μέτρα για τα γήπεδα παραμένουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ieidiseis.gr υπήρξε έντονη διχογνωμία κυρίως για το ωράριο με αρκετούς ειδικούς να μην συμφωνούν με την άρση του συγκεκριμένου μέτρου λόγω των «κόκκινων» σκληρών δεικτών, ενώ δεν επιθυμούσαν ούτε την επιστροφή της μουσικής και ήθελαν τουλάχιστον μια βδομάδα παράταση.

  «Παραμένουν ως έχουν τα μέτρα στα γήπεδα»

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης έκτακτη ενημέρωση για τα νέα μέτρα για την πανδημία. Αναφορικά με τα γήπεδα ο υπουργός Υγείας είπε ότι τα μέτρα μένουν ως έχουν και θα γίνει η επανεξέταση την επόμενη εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνει η χωρητικότητα του 10%, αλλά και το πλαφόν των 1.000 οπαδών.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο