Κομοτηνή: Απολύονται οι καθαρίστριες από το νοσοκομείο

«Την περίοδο του κορονοϊού δουλεύαμε χωρίς άδειες, είχαμε να πάρουμε δύο χρόνια άδειες και ρεπό», τονίζει καθαρίστρια του νοσοκομείου Κομοτηνής 
Τον δρόμο της απόλυσης αναμένεται να δείξει το νοσοκομείο Κομοτηνής σε 19 καθαρίστριες, καθώς τα καθήκοντά τους αναλαμβάνει εργολάβος. Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του MEGA, κάποιες από τις καθαρίστριες δούλευαν στο νοσοκομείο έως και 22 χρόνια, ενώ κατά τη δύσκολη περίοδο του κορονοϊού εργάζονταν χωρίς και ρεπό, προκειμένου να βάλουν «πλάτη» στο νοσοκομείο.
«Είμαστε πολλά χρόνια στο νοσοκομείο, οι περισσότερες δουλεύουμε μέχρι και 22 χρόνια. Στην αρχή μπήκαμε στο νοσοκομείο με εργολάβο και μετά προσληφθήκαμε μέσω ΑΣΕΠ με δίχρονη σύμβαση και από εκεί και πέρα παραμείναμε με τρίμηνες παρατάσεις», ανέφερε στο κανάλι το πρωί της Τετάρτης (1/2) η Αλεξάνδρα, καθαρίστρια του νοσοκομείου.
«Την περίοδο του κορονοϊού δουλεύαμε χωρίς άδειες, είχαμε να πάρουμε δύο χρόνια άδειες και ρεπό. Μετά μπήκε ο εργολάβος, ωστόσο μέχρι και σήμερα εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση από το νοσοκομείο ότι εμείς σταματάμε», πρόσθεσε η ίδια.
ieidiseis.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο