Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών στον Δήμο Αλεξανδρούπολης

 Αύριο, από τις 9.00 π.μ. το κλιμάκιο θα βρίσκεται στην Κοινότητα Μάκρης για να καταγράψει ζημιές στις οικίες από τη χαλαζόπτωση του 2019

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με επικεφαλής της κα Ζηκοπούλου Όλια βρίσκεται από σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, όπου αρχικά πραγματοποίησε συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη. Στη συνάντηση συμμετείχε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κυριάκος Αραμπατζής και μέλη της Επιτροπής Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Το κλιμάκιο του Υπουργείου, με τα μέλη της Επιτροπής Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα μεταβούν στις περιοχές του Δήμου Αλεξανδρούπολης που επλήγησαν από τα πλημμυρικά φαινόμενα της 1/2/2021, προκειμένου να καταγράψει τις ζημιές σε κτιριακές υποδομές, αποθήκες και υπόγειες εγκαταστάσεις, που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών του Δήμου.

Αύριο, από τις 9.00 π.μ. το κλιμάκιο θα βρίσκεται στην Κοινότητα Μάκρης για να καταγράψει τις ζημιές που προκάλεσε στην περιοχή η χαλαζόπτωση του 2019. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι να βρίσκονται στις οικίες τους για να διευκολύνουν το έργο της Επιτροπής.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο