Κλειστό για οχήματα τμήμα της παραλιακής το Σαββατοκύριακο

Λόγω της διοργάνωσης Via Egnatia

Τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τμήμα της παραλιακής οδού ενέκρινε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο της διοργάνωσης “VIA EGNATIA 2022” και της διεξαγωγής της παρέλασης της 14ης Μαΐου:
-Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Καραολή και Δημητρίου από το ύψος της πλατείας Ελευθερίας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λ. Δημοκρατίας (Σκλαβενίτης), από το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 από 20.00 έως την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 έως τις 18.00.
-Απαγόρευση κυκλοφορίας στην οδό Καραολή και Δημητρίου, από το ύψος της πλατείας Ελευθερίας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λ. Δημοκρατίας (Σκλαβενίτης), την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 από τις 07.00 έως τις 18.00.
Εξαιρούνται από την απαγόρευση κυκλοφορίας τα οχήματα άμεσης ανάγκης, τα οποία, θα διευκολύνονται, σε περίπτωση ανάγκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, καθώς και τα διαπιστευμένα οχήματα της διοργάνωσης του αγώνα δρόμου VIA EGNATIA 2022. Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ανωτέρω ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας, θα διεξάγεται από παράπλευρες οδούς, σύμφωνα με την υφιστάμενη σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο