Κλάδης: Θα είμαστε η μοναδική μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Τοποθέτηση του Περιφερειακού Συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Διονύση Κλάδη στην 1η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

«Η Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι η φωνή των εργαζομένων, της φτωχής αγροτιάς, των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών και επιστημόνων μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο και στην πρώτη γραμμή των αγώνων έξω από αυτό… Η μοναδική μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση…» τόνισε ο περιφερειακός σύμβουλος Διονύσης Κλάδης, στην πρώτη ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αν. Μακεδονίας – Θράκης που έγινε χθες Πέμπτη 4 Ιανουαρίου.

Η τοποθέτηση του Διονύση Κλάδη:

Η Λαϊκή Συσπείρωση εύχεται σε όλες και όλους καλή χρονιά με υγεία. Όπως δεσμευτήκαμε προεκλογικά, στη θητεία μας που ξεκινάει σήμερα, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα του λαού της περιοχής μας, που είναι αντιμέτωπος με μεγάλα προβλήματα. Γιατί την ώρα που οι υπόλοιπες παρατάξεις του συστήματος μιλάνε για την κοσμογονία των έργων του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης, για τις «εμβληματικές επενδύσεις» και τα κίνητρα που πρέπει να δοθούν σε αυτές, για τη μετατροπή της περιοχής μας σε ενεργειακό κόμβο και συναινούν στην παραχώρηση κρίσιμων υποδομών στους ΝΑΤΟϊκούς μακελάρηδες, ο λαός της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συνεχίζει να βρίσκεται απροστάτευτος απέναντι στις πυρκαγιές, τις πλημμύρες και τους σεισμούς, πληρώνει με τον ιδρώτα του τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων που φουσκώνουν από την εντεινόμενη ακρίβεια, παραμένει στις πρώτες θέσεις σε όλη την ΕΕ στην ενεργειακή φτώχεια και ταυτόχρονα βιώνει την ανασφάλεια της μετατροπής της περιοχής σε στόχο αντιποίνων, τώρα που το καζάνι του πολέμου βράζει στην ευρύτερη περιοχή και τα παζάρια των αστικών τάξεων Ελλάδας και Τουρκίας οδηγούν σε επικίνδυνες «διευθετήσεις».
Αυτό λοιπόν που δεσμευτήκαμε αυτό και θα κάνουμε: θα είμαστε η φωνή των εργαζομένων, της φτωχής αγροτιάς, των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών και επιστημόνων μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο και στην πρώτη γραμμή των αγώνων έξω από αυτό. Η μοναδική μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση σε μια από χέρι αντιλαϊκή περιφερειακή αρχή, κόντρα στη συναίνεση που διαφάνηκε και σήμερα ανάμεσα στις δύο παρατάξεις της ΝΔ, στην παράταξη του ΠΑΣΟΚ και αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την ψηφοφορία για τις θέσεις του προεδρείου. Άλλωστε μιλάμε για παρατάξεις που τα προγράμματά τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση
Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος
Κλάδης Διονύσης

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του