Κελέτσης: “Η Νοσηλευτική Διδυμοτείχου πρέπει να περάσει στο ΔΠΘ για να έχει μέλλον”

Στο σημείο μηδέν η σχολή, εδώ και χρόνια, σύμφωνα με τον Βουλευτή Έβρου της ΝΔ 

Την πεποίθηση ότι η Νοσηλευτική Σχολή βρίσκεται εδώ και χρόνια στο σημείο μηδέν εξέφρασε μετ’ επιτάσεως ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης, μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας.
Σχολιάζοντας το γεγονός, ότι φέτος οι πρωτοετείς φοιτητές είναι μόνο 9 τόνισε, ότι δεν μπορεί να υπάρξει μια τέτοια σχολή στο Διδυμότειχο και ότι είναι γελοίο, όποιος υποστηρίζει κάτι τέτοιο. «Εμείς θέλουμε σχολές ζωντανές, πρόσθεσε, που να ανήκουν στο Δημοκρίτειο. Εγώ πιστεύω ότι η σχολή δεν μπορεί να παραμείνει ως έχει και αυτό αποτελεί  και άποψη του Πανεπιστημίου. Θα πρέπει να περάσει στο ΔΠΘ για να έχει μέλλον. Αλλά, το ΔΠΘ για να την πάρει βάζει ως προϋπόθεση για ένα εύλογο χρονικό διάστημα να την μεταφέρει στην Αλεξανδρούπολη και μαζί θεωρώ ότι ως αντιστάθμισμα το Διδυμότειχο πρέπει να πάρει δυο Πανεπιστημιακές σχολές. Η αρχή γίνεται με την σχολή Ψυχολογίας, όπου πρέπει να επισπευσθεί η εγκατάσταση για να δημιουργηθεί η 5η έδρα».
Έσπευσε δε να δηλώσει, ότι μετά από πρόσφατη συνάντηση, που είχε με τον Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο, μέχρι το τέλος της χρονιάς επίκειται η ρύθμιση για την λειτουργία της σχολής Ψυχολογίας είτε με Προεδρικό Διάταγμα, είτε με ρύθμιση που θα έρθει στη Βουλή.
Ο κ Κελέτσης έσπευσε να διευκρινίσει ότι μιλά πάντα με ειλικρίνεια αν και το πληρώνει ως τίμημα εκλογικό, αλλά προτιμά να μην χαϊδεύει αυτιά όπως κάποιοι άλλοι, όπως είπε.
ΕΡΤ Ορεστιάδας

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του