Καβάλα: Ο δολοφόνος γνώριζε κάθε κίνηση του 52χρονου

Προσωπική αντιζηλία η αιτία του φονικού της περασμένης Παρασκευής

Προσωπική αντιζηλία, με φόντο μια γυναίκα, βλέπουν οι αρχές πίσω από τα κίνητρα της δολοφονίας του 52χρονου άνδρα στη Χρυσούπολη Καβάλας την περασμένη Παρασκευή. Το θύμα φαίνεται ότι γνώριζε τον δράστη και όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση, είχαν προσωπικές διαφορές καθώς το ύποπτο πρόσωπο θεωρούσε υπαίτιο τον 52χρονο για την αλλαγή στην συμπεριφορά της συντρόφου του.
Μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν μόνο ενδείξεις σχετικά με την ταυτότητα του δράστη και αναζητούν στοιχεία και μαρτυρίες που θα επιτρέψουν την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, αναζητώντας κρίσιμες αναφορές, ενώ παράλληλα εξετάζουν το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει από το σημείο του εγκλήματος.
Από τις έως τώρα έρευνες φαίνεται ότι ο δράστης όχι μόνο γνώριζε τον 52χρονο, αλλά είχε και σαφή εικόνα για την ώρα που πήγαινε καθημερινά στη δουλειά του, στο εργοστάσιο μαρμάρου. Εκεί τον περίμενε λίγο μετά τις 05:00 το πρωί της Παρασκευής και όταν βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετικό όπλο, από απόσταση περίπου 10 μέτρων.
Το «εννιάβολο» φυσίγγι για αγριογούρουνα, που χρησιμοποίησε, προκάλεσε 7 θανατηφόρα τραύματα στον 52χρονο, κάτι που σύμφωνα με τους αστυνομικούς μαρτυρά τον καλό στόχο του δράστη που όπως και το θύμα είχε ενασχόληση με το κυνήγι. Κάμερες ασφαλείας σε κοντινό σημείο, έχουν καταγράψει μία ύποπτη μοτοσυκλέτα με έναν αναβάτη να κινείται την κρίσιμη ώρα λίγο μετά τη δολοφονική επίθεση, με τις αρχές να εξετάζουν αν πρόκειται για το δράστη που προσπαθεί να διαφύγει από την περιοχή. Ο άνδρας σε μια προσπάθεια να μην γίνει αντιληπτός, περίμενε το θύμα κρυμμένος μέσα σε ένα διπλανό χωράφι. Μόλις άνοιξε πυρ και είδε το θύμα να πέφτει αιμόφυρτο στο έδαφος, τράπηκε σε φυγή μέσα από τα διπλανά χωράφια καθώς εκείνη την ώρα υπήρχαν άτομα μέσα στο εργοστάσιο που άκουσαν τον πυροβολισμό.
Ο 52χρονος άνδρας εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση ως επιστάτης τα τελευταία 32 χρόνια. Ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα του αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.
ieidiseis.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο