Καθαρισμός μεγάλου τμήματος του δάσους της Τσίγγλας στο Διδυμότειχο

Σημαντική πρωτοβουλία οικολογικής συνείδησης και εθελοντισμού με τη συμμετοχή του δήμου και μελών της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων

Την Παρασκευή (15/4) πραγματοποιήθηκε στο δάσος της Τσίγγλας στο Διδυμότειχο μία σημαντική πρωτοβουλία από πλευράς οικολογικής συνείδησης και εθελοντισμού .

Κατόπιν απόφασης της Διοικήτριας της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου κ. Πουρναρά Αναστασίας αλλά και την πολύτιμη βοήθεια των μελλοντικών Αστυφυλάκων , πραγματοποιήθηκε καθαρισμός ενός μεγάλου τμήματος του δάσους.

Αρχικά , όλοι οι εθελοντές ξεκίνησαν με τον καθαρισμό σκουπιδιών διαφόρου μεγέθους και ύστερα προχώρησαν στον καθαρισμό πευκοβελόνων, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, οι οποίες αποτελούν ιδιαίτερο κίνδυνο ενδεχόμενης πυρκαγιάς.

Στην παραπάνω εθελοντική δράση παρέστη ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου , όπως επίσης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών –Δόμησης και Προγραμματισμού κ. Μπιλιακάκης Παρασκευάς , οι όποιοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν θερμά τόσο την Διοικήτρια της Σχολής όσο και τους/τις εθελοντές/τριες για την σπουδαία και ανιδιοτελή προσφορά τους.

«Χρέος όλων μας , μικρών και μεγάλων , είναι να σεβόμαστε αυτό το πλούσιο δώρο της φύσης και διατηρούμε καθαρό το δάσος μας» αναφέρει το μήνυμα του Δήμου Διδυμοτείχου.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο