Καταιγίδα ο Εθνικός, έκανε περίπατο στο ντέρμπι της Θράκης

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ήταν ο μεγάλος νικητής στο θρακιώτικο ντέρμπι με την ΑΕ Κομοτηνής επικρατώντας 3-0 σετ στο κλειστό γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευόπουλος για την 7η αγωνιστική στον Βόρειο όμιλο της Α2 Ανδρών.

Η ομάδα του Έβρου με αυτή τη νίκη έφτασε τις 7 σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ξέφυγε στο +6 από την Κομοτηνή και στο +4 από τη ΧΑΝΘ η οποία ηττήθηκε από το Σουφλί. Ο Εθνικός ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και όταν η μπάλα «έκαιγε» έπαινε τους πόντους που τον οδήγησαν στη νίκη. Η Κομοτηνή πάλεψε το παιχνίδι με το 2ο σετ να είναι το καλύτερο της, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από αυτό.

Στο 1ο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το 15-15. Εκεί ο Εθνικός ξέφυγε, με τον Μπουφίδη έκανε το 17-15 και μετά έφτασε στο 23-17, με τον Καβαρατζή με μπλοκ να τελειώνει το σετ.

Στο 2ο σετ η Κομοτηνή προηγήθηκε με 12-9 και 14-10, αλλά ο Εθνικός επέστρεψε και πέρασε μπροστά με 17-16. Η ομάδα της Ροδόπης πάλεψε για την ισοφάριση στα σετ, προηγήθηκε με 21-20, αλλά ο Εθνικός πέρασε ξανά μπροστά (23-21). Η Κομοτηνή ισοφάρισε σε 23-23, όμως με τον Άρμπυρο να βρίσκει αντένα και τον Μπουφίδη να είναι αποτελεσματικός η ομάδα του Γιώργου Ανδραβίζου έκανε το 2-0.

Στο 3ο σετ ο Εθνικός ήταν ανώτερος, προηγήθηκε με 19-14 και 24-15, και τελικά πήρε το σετ και τη νίκη με 25-17. Τον τελευταίο πόντο τον πέτυχε ο Στοϊλούδης ο οποίος με το σκορ στο 13-10 τραυματίστηκε στον αστράγαλο και επιστρέφοντας τελικά στο ματς προς το τέλος αυτού, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Γιώργος Ανδραβίζος): Καψαλλιάρης, Καβαρατζής, Στοϊλούδης, Ανδρεάδης, Δημητριάδης, Μπουφίδης, λ- Κωνσταντινίδης (Κεσκίνης).

ΑΕ Κομοτηνής (Ανέστης Γιαννακόπουλος): Σπύρου, Παπάζογλου Μ., Μπανιώτης, Κυριακίδης, Άρμπυρος, Θεοδωρακόπουλος, λ- Πετρίδης (Χρηστουηλίας).

Κ. Πανταζής – sportsaddict.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο