Κάλεσμα Δήμου Ορεστιάδας και ΔΕΔΑ για το φυσικό αέριο

Μέχρι τις 22/5/2022 οι ενδιαφερόμενοι πολίτες στο κέντρο της πόλης θα πρέπει να υποβαλλουν αίτηση για τη σύνδεσή τους – Ο χάρτης του έργου και οι οδοί που ακολουθούν

Η ΔΕΔΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας ενημερώνουν ότι τα έργα επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου έχουν ξεκινήσει, σηματοδοτώντας μία νέα πιο οικολογική εποχή. Η έλευση του φυσικού αερίου έχει ως αφετηρία τις κεντρικές αρτηρίες της Βασιλέως Κωνσταντίνου και της Κωνσταντινουπόλεως, στις οποίες παράλληλα θα υλοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης από τον Δήμο Ορεστιάδας. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα εργασιών σύνδεσης με το δίκτυο του φυσικού αερίου στις δύο αυτές κεντρικές οδούς, καθώς δεν θα είναι εφικτή η παρέμβαση στο οδόστρωμα που θα κατασκευαστεί στο πλαίσιο των εργασιών ασφαλτόστρωσης που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος.
Λόγω των ανωτέρω, Δήμος και ΔΕΔΑ παρακαλούν θερμά όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν άμεσα, μέχρι τις 22/5/2022, τη σελίδα της ΔΕΔΑ www.deda.gr/map/ προκειμένου να υποβάλλουν την αίτησή τους για τη σύνδεσή τους με το δίκτυο του φυσικού αερίου. Για οποιαδήποτε απορία, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από τις 09:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. στο 216 2000 466.
Οι εργασίες επέκτασης του δικτύου της ΔΕΔΑ θα συνεχιστούν στις οδούς που εσωκλείονται στο πράσινο πλαίσιο, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στον χάρτη:

Σημειώνεται ότι η ΔΕΔΑ για φέτος παρέχει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης. Eπίσης πολίτες μπορούν να δουν το συνολικό πρόγραμμα επεκτάσεων για το χρονικό διάστημα Απρίλιος 2022 – Σεπτέμβριος 2022 ΕΔΩ
Δημότες που βρίσκονται εκτός του προγραμματισμού του πρώτου πεντάμηνου εργασιών, μπορούν να ακολουθούν την ίδια διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος προκειμένου να ληφθεί υπόψη η διεύθυνσή τους στην χάραξη του επόμενου προγραμματισμού επεκτάσεων.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο