Κακοκαιρία τη Μ. Εβδομάδα, ανατροπή το Πάσχα

Διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες

Με το κύμα κακοκαιρίας που απασχόλησε την χώρα μας τα τελευταία 24ωρα να εκτονώνεται προς την περιοχή της Τουρκίας αλλά και του Ανατολικού Αιγαίου αναμένεται να κυλήσει η σημερινή ημέρα στη χώρα μας. Σύμφωνα όμως με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, μέχρι το Πάσχα θα έχουμε διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του ΟΡΕΝ, ο καιρός βελτιώνεται σήμερα σε όλη την χώρα, από τις βραδινές ώρες όμως, ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει την χώρα από τα δυτικά και θα πάμε κάπως έτσι μέχρι τα μέσα της Μ. Εβδομάδας. Βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας σήμερα θα είναι οι άνεμοι που από νότιοι γυρίζουν σε βορειοδυτικοί κάτι που θα βοηθήσει στην απομάκρυνση της αφρικανικής σκόνης.
Το νέο κύμα που έρχεται το βράδυ από τα δυτικά, θα επηρεάσει όλη την χωρα με κύρια χαρακτηριστικά βροχές και καταιγίδες αλλά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.
Παρασκευή και Σάββατο όμως ο καιρός βελτιώνεται και πάλι αλλά από την Κυριακή και μετά και όσο πλησιάζουμε στη Μ. Εβδομάδα, ακόμα ένα κύμα κακοκαιρίας θα κάνει την εμφάνισή του με τον καιρό να παραμένει άστατος μέχρι και τη Μ. Τετάρτη.
Βελτίωση θα παρουσίασει από τη Μ. Πέμπτη και σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, από τη Μ. Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα οι καιρικές συνθήκες θα είναι ήπιες με αυξημένες θερμοκρασιακές τιμές, καταλήγει ο κ. Μαρουσάκης.
ieidiseis.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του