efhmerida1

Καιρός: Εξαιρετικά σπάνιο αυτό που θα γίνει τις επόμενες ημέρες

Αν επιβεβαιωθούν οι προγνώσεις των μετεωρολόγων πάμε για ένα σπάνιο καιρικό φαινόμενο τις επόμενες ημέρες
 

Ο υδράργυρος έχει ήδη σημειώσει τιμές άνω των 20 βαθμών Κελσίου τις τελευταίες δύο ημέρες και ετοιμάζεται για… ρεκόρ, όπως δείχνουν τα τελευταία καιρικά δεδομένα, στην Κρήτη τουλάχιστον. Τα δεδομένα για τον καιρό έως και την επόμενη Δευτέρα, έως ως εξής: Ζεστές ημέρες, αφρικανική σκόνη και λίγες λασποβροχές. Από τις 17 Μαρτίου και έπειτα, ο καιρός φαίνεται να αλλάζει ξανά, με βροχές και κάποια χιόνια στα ορεινά.

Για την Κρήτη, ωστόσο, η πιο θερμή ημέρα αναμένεται η Κυριακή, με την ΕΜΥ να κάνει λόγο στην πρόγνωσή της ακόμα και για 30 βαθμούς Κελσίου.
Αν επιβεβαιωθεί το σενάριο, θα πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, το οποίο έχει συμβεί Μάρτη μήνα μόνο 3 φορές τα τελευταία 100 χρόνια.

Στη χθεσινή του πρόγνωση ο μετεωρολόγος κ. Νίκος Καντερές ανέφερε:

Εκείνο το μήνα ο υδράργυρος έδειξε 34 βαθμούς σε Λαμία και Αγχίαλο, στο Άργος και το Ηράκλειο τους 33, ενώ στη Λάρισα και το Ρέθυμνο τους 32 βαθμούς! Ήταν 26-27 Μαρτίου».
ieidiseis.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr