Ο Εμπορικός Σύλλογος της Αλεξανδρούπολης διοργανώνει σήμερα Δευτέρα 3/4/23 στις 17.30 ώρα στο Επιμελητήριο Έβρου (3ος όροφος), ημερίδα με θέμα:“Η Αλεξανδρούπολη, εφαλτήριο ανάπτυξης για όλη τη Θράκη”
Προσκεκλημένοι καθώς και ομιλητές είναι ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ.Γιώργος Καρανίκας και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΕΕ κ.Νίκος Μπόνης από την Αθήνα. Παράλληλα θα συμμετέχουν με τις τοποθετήσεις τους ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ.Γιάννης Ζαμπούκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ.Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ.Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Πρόεδρος του ΟΛΑ κ.Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θράκης κ.Αντώνης Φραντζής.

“Σας προσκαλούμε όλους να παραβρεθείτε σε μια άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα – συζήτηση με την Αλεξανδρούπολη στο προσκήνιο και με θέματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας καθώς και του εμπορίου.” σημειώνει στο κάλεσμά του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Κασαπίδης.