Οικονομική στήριξη στην οικογένεια της 13χρονης Φωτεινής από την Ορεστιάδα

Το ποσό των 1.500 ευρώ, ως πρώτο, έκτακτο βοήθημα ενέκρινε ο Δήμος

Το πρώτο, έκτακτο βοήθημα ύψους 1.500 ευρώ ενέκρινε ο Δήμος Ορεστιάδας για τις ανάγκες της 13χρονης μαθήτριας που την περασμένη Πέμπτη τραυματίστηκε σοβαρά, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στον Πευκώνα της πόλης.

Πέρα από την τεράστια ηθική στήριξη και συμπαράσταση από τους απλούς πολίτες που στέκονται στο πλευρό της οικογένειας, ο Δήμος αποφάσισε να εγκρίνει το ποσό αυτό, προκειμένου να καλυφθούν κάποια πρώτα, βασικά έξοδα που προέκυψαν για τους γονείς του κοριτσιού, μετά από αυτή την περιπέτεια. Εξάλλου, η δημοτική αρχή και η οικογένεια είναι σε ανοιχτή, καθημερινή γραμμή επικοινωνίας, από την πρώτη στιγμή.

Υπενθυμίζεται πως η μαθήτρια νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου της Καβάλας, απ’ όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο περίπου σε μία εβδομάδα. Μετά τη χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη στην οποία υπεβλήθη το πρωί της Δευτέρας, μετά από μία σειρά εξετάσεων που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες, θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης της υγείας της, ώστε να καθοριστεί η ενδεδειγμένη διαδικασία της αποκατάστασης.

Κ.Η.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο