Ικανοποίηση αστυνομικών για το νέο αστυνομικό μέγαρο Αλεξανδρούπολης

H απομάκρυνση της υπηρεσίας από το κέντρο αναμένεται να προσφέρει “ανάσα” στο κυκλοφοριακό πρόβλημα

Ένα θέμα που η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ανέδειξε με κάθε τρόπο και προς κάθε αρμόδιο ήταν αυτό της ανάγκης για κατασκευή ενός νέου αστυνομικού μεγάρου στην Αλεξανδρούπολη. Έτσι, τα νέα από τη Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ προκάλεσε ικανοποίηση στις τάξεις των αστυνομικών. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:
“Με αφορμή την χθεσινή έγκριση από τη ν Διυπουργική Επιτροπή Σ.Δ.Ι.Τ της κατασκευής του νέου αστυνομικού μεγάρου Αλεξανδρούπολης, εκφράζουμε την μεγάλη ικανοποίηση μας καθώς ένα πάγιο αίτημα της Ένωσής μας λαμβάνει επιτέλους σάρκα και οστά.
Τα τελευταία χρόνια αναδείξαμε το σοβαρό κτιριακό πρόβλημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης τόσο για τους συναδέλφους μας όσο και για τους πολίτες της πόλης μας. Κάναμε γνωστό σε όλους τους τοπικούς φορείς πολιτικούς και μη καθώς και στην Πολιτική και Φυσική μας ηγεσία την αναγκαιότητα ανέγερσης νέου κτηρίου στην πόλη μας. Η επίλυση αυτού του χρόνιου προβλήματος βελτιώνει σημαντικά τις συνθήκες εργασίες των συναδέλφων μας ενώ παράλληλα αναβαθμίζει και εκσυγχρονίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες της Αλεξανδρούπολης.
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες προς τους Βουλευτές του νόμου Έβρου, την Π.Ο.Α.Σ.Υ, την Πολιτική και Φυσική μας ηγεσία, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Έβρου, τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης καθώς και όλους τους φορείς που βοήθησαν στην επίλυση αυτού του ζητήματος.
Ως Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλάι των συναδέλφων μας προσπαθώντας να επιλύουμε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν”.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο