Ιαματικά Τραϊανούπολης, νέα τραπεζοκαθίσματα στην Απολλωνιάδα στο αυριανό ΔΣ

Σημαντικά θέματα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης την Δευτέρα με 12 θέματα

 

Με σημαντικά θέματα προς συζήτηση συγκαλείται την Δευτέρα 6 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης. Ανάμεσά τους, η έγκριση «παραχώρησης δικαιώματος απλής χρήσης τμήματος παραλίας για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισματών που εξυπηρετούν την εστίαση του κοινού στην οδό Απολλωνιάδος», η λήψη απόφασης για την αξιοποίηση του ιαματικού φυσικού πόρου «Λουτρών Τραϊανούπολης» του Δήμου και η έγκριση σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού – Α΄ φάσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Τα θέματα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

 1. Αιτήσεις-Ενημερώσεις
 2. Κατανομή πιστώσεων για λειτουργικές δαπάνες Β’ δόση 2022 (Α’ Χ.Ε. 2022)  των σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Ν. Έβρου (Εισηγ. κ. Μουλατζίδου Λαζαρίδου Δ.)
 3. Παραχώρηση  χώρων των σχολείων A΄θμιας Εκπαίδευσης σε συλλόγους και φορείς του  Δήμου Αλεξ/πολης σχολικού έτους 2021-2022 (Εισηγ. κ. Μουλατζίδου Λαζαρίδου Δ.)
 4. Παραχώρηση  χώρων των σχολείων Β΄θμιας Εκπαίδευσης σε συλλόγους και φορείς του  Δήμου Αλεξ/πολης σχολικού έτους 2021-2022(Εισηγ. κ. Μουλατζίδου Λαζαρίδου Δ.)
 5. Αποζημίωση Δημοτικών Συμβούλων για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου (Εισηγ. κ. Πρόεδρος)
 6. Τροποποίηση της 84/2022 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την ένταξη του λογαριασμού διαχείρισης του Δήμου στην διαδικτυακή εφαρμογή ΔΙΑΣ Portal  και ορισμό χρηστών στην εφαρμογή (Εισηγ. κ. Μανάργιας Γ.)
 7. Έγκριση 4ηςΑναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Ιντζεπελίδου-Συτμαλίδου Ελ.)
 8. Έγκριση παραχώρησης δικαιώματος απλής χρήσης τμήματος παραλίας για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισματών που εξυπηρετούν την εστίαση του κοινού στην οδό Απολλωνιάδος του Δήμου Αλεξανδρούπολης για το έτος 2022 (Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)
 9. Έγκριση κανονισμού προβολής ιδεών & υπαίθριας διαφήμισης (Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)
 10. Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εγκατάσταση 10 ανεμογεννητριών στη θέση «Πλατορράχη» της Κοινότητας Πέπλου (Εισηγ. κ. Κολγιώνης Δ.)
 11. Λήψη απόφασης για την αξιοποίηση του ιαματικού φυσικού πόρου «Λουτρών Τραϊανούπολης» του Δήμου Αλεξανδρούπολης και των εγκαταστάσεων που συνέρχονται με αυτόν, σύμφωνα με το άρθρο 17, παρ. 3β του Ν. 4875/2021 (ΦΕΚ 250/Α/2021) (Εισηγ. κ. Σεραφειμίδης Αν.)
 12. Έγκριση σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού – Α΄ φάσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο