Η γιορτή του 77χρονου – πλέον – Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης

Έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα του και γιόρτασε τα 77 χρόνια λειτουργίας του

Στις 22 Ιανουαρίου, έγινε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, ο οποίος φέτος παράλληλα γιόρτασε και τα 77 χρόνια από την σύσταση και την λειτουργία του, με μια αδιάλειπτη παρουσία στα τεκταινόμενα του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας.

Παρόντες μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, οι Βουλευτές Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Κελέτσης και Χρήστος Δερμεντζόπουλος, η Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νατάσα Γκαρά και οι Αντιδήμαρχοι Ηλίας Δαστερίδης και Ελένη Ιντζεπελίδου.

«Ήταν η αφορμή να βρεθούμε, να συζητήσουμε και να καταγράψουμε θέματα που μας απασχολούν, εμπειρίες που αξίζει να μοιραστούν και νέες ιδέες που θέλουμε να υλοποιήσουμε για την προοπτική και την αναβάθμιση του χώρου μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας, τους συναδέλφους μας καθώς και τους φίλους του Εμπορικού Συλλόγου της Αλεξανδρούπολης για την παρουσία τους στην εκδήλωση της κοπής της πίτας. Να ευχαριστήσω επίσης θερμά όλο το Διοικητικό Συμβούλιο που βοήθησε στην άρτια οργάνωση της εκδήλωσης” ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Βασίλης Κασαπίδης

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο