Η αξία της εκπαίδευσης σε συνδυασμό με την καινοτομία στην τεχνολογία πρωταγωνίστησαν στην ημερίδα για τον ρόλο του λιμανιού μας

Η αξία της εκπαίδευσης σε συνδυασμό με την καινοτομία στην τεχνολογία πρωταγωνίστησαν στην Ημερίδα με τίτλο “Ο αναπτυξιακός ρόλος της ναυτιλίας στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης”.
“Ο αναπτυξιακός ρόλος της ναυτιλίας στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης” ήταν το κύριο αντικείμενο της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 στην Αλεξανδρούπολη, στο N.O.A. Cafe // Yacht club.

Οι Δανάη Μπεζαντάκου, CEO, Navigator LTD & Γενική Γραμματέας, Propeller Club Port of Piraeus, Ελίνα Κασσωτάκη, Business Development Manager, Holland Hellenic Shipping Agencies Ltd & Αντιπρόεδρος, WISTA Hellas, Αλέξιος Αγγελόπουλος, CEO, ACA Shipping, Δήμητρα- Μαρίνα Γιορδαμλή, Corporate Affairs, Prisma Electronics SA, ο Μηνάς Παπαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος, Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ και ο καπτ. Δημητρης Σπυριδάκης, εκπρόσωπος της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας εστίασαν σε επίκαιρα ζητήματα της ναυτιλίας και την αξία της εκπαίδευσης και της επιμόρφωσης ως μέσο επαγγελματικής εξέλιξης και ανέλιξης, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τη σπουδαιότητα της ναυτιλίας για την πόλη της Αλεξανδρούπολης και τους ανθρώπους της.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε αφενός στις καλές πρακτικές που εφαρμόζει ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, ο οποίος έχει ως προτεραιότητα τη βιώσιμη και πράσινη ανάπτυξη και αφετέρου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, το οποίο εξελίσσεται και διαμορφώνεται σε κόμβο μεταφορών, εμπορίου και ενέργειας.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Μανώλης Κουτουλάκης, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Α. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο