Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στηρίζει 200 οικογένειες στην Αλεξανδρούπολη

Σε συνεργασία με την αλυσίδα supermarkets “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”.

Κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Δήμτσα και παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου, διένειμαν δέματα με δυόμισι τόνους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στρώνοντας το πασχαλινό τραπέζι σε 200 ευάλωτες οικονομικά οικογένειες στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο του προγράμματος “Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη”, που υλοποιεί η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε συνεργασία με την αλυσίδα supermarkets “ΜΑΣΟΥΤΗΣ”.
Επιπροσθέτως 218 νεογέννητα της πόλης, λαμβάνουν κάθε 4 μήνες, από το έτος 2021 μέχρι σήμερα, ένα πλήρες πακέτο αγάπης, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνουν κάθε στήριξη από ειδικούς επιστήμονες αλλά και τραπεζικές διευκολύνσεις καθώς και δωρεάν ασφάλεια υγείας παιδιού για 2 χρόνια. «Αντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα, υλική υποστήριξη νεογεννήτων-βρεφικών πακέτων (Baby Kits)»
Ο κ. Δήμτσας υπογράμμισε: «βρισκόμαστε με τον Σεβασμιώτατο δίπλα σε ευάλωτες οικονομικά οικογένειες, πλησίον σε κάθε νοικοκυριό που δυσκολεύεται στον καθημερινό αγώνα επιβίωσης. Στην οποιαδήποτε προσπάθεια ανακούφισης του συνανθρώπου μας, απαιτείται η συστράτευση όλων των δυνάμεων κοινωνικής προσφοράς. Αν θέλουμε να κτίσουμε ένα μέλλον με παιδιά και νέους, οφείλουμε να στηρίξουμε τις ανάγκες τους ιδιαίτερα σε ακριτικές γωνιές της Ελλάδος μας. Σας μεταφέρω την αγάπη, το αμέριστο ενδιαφέρον του Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου και τις ευχές για Καλή Ανάσταση!».
Τις ευχαριστίες του, εξέφρασε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», στην Eurobank και στην εταιρεία «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» για την αγάπη, την διαρκή στήριξη και προσφορά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα σε νέες οικογένειες, σε γονείς με νεογέννητα παιδιά».
Αναφορικά οι ακριτικές περιοχές, όπου εκατοντάδες νέες οικογένειες, έλαβαν την υποστήριξη είναι: η Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο, η Κομοτηνή, η Κω, η Νίσυρος, η Κάσος, οι Φούρνοι, οι Λειψοί, η Αστυπάλαια, ο Άγιος Ευστράτιος, η Σαμοθράκη, η Κάρπαθος, τα Ψαρά, η Χάλκη, η Κάλυμνος, η Μυτιλήνη, η Καλλονή Λέσβου, η Σάμος, και οι Οινούσσες.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr