Η Αλεξανδρούπολη αγκάλιασε τις δράσεις του ΚΕΘΕΑ Κιβωτός (+φωτορεπορτάζ)

Η κεντρική εκδήλωση του Πολυδύναμου Κέντρου ΑΜΘ του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ στην Αλεξανδρούπολη, 25 και 26 Ιουνίου 2022 για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, με το ηχηρό μήνυμα “ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ”,αγκαλιάστηκε θερμά από τους κατοίκους της πρωτεύουσας του Ν. Έβρου που συμμετείχαν ενεργά σε αυτή.
Αιμοδοσία, μουσική, ενημέρωση γύρω από τα θέματα των εξαρτήσεων και τις υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ,διανομή έντυπου υλικού, υπαίθριο εργαστήρι ζωγραφικής, υπαίθριος αγώνας μπάσκετ με σύνθημα “Παίζουμε για την ζωή”, φωταγώγηση του Φάρου της πόλης με το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών “Πάμε Μαζί” στον δρόμο της απεξάρτησης , δρώμενο με άναμμα κεριών σε σχήμα κύκλου, συμβολίζοντας τον κύκλο της αλλαγής, προβολή ταινίας στον θερινό κινηματογράφο “Φλοίσβο”.
Επίσης το Σάββατο 25 Ιουνίου βραβεύτηκαν τα μέλη των ομάδων κύριας φάσης θεραπείας νόμιμων εξαρτήσεων για την εθελοντική τους προσφορά στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης. (Κλειστή για το κοινό εκδήλωση).
Οι εκδηλώσεις της ΠΗΚΝ 2022 πραγματοποιήθηκαν σε συνεγασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας – Υπηρεσία Φάρων, Δήμο Αλεξανδρούπολης, Κέντρο Πρόληψης Νομού Έβρου, Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης, Εθνολογικό Μουσείο, Εικαστική Ομάδα ΔΠΘ, Σύλλογος Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης, Όμιλός Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης, ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, HELMSIC.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του